На крилах успіху

Доброго дня! Шукаю допомоги вчителів 2 класів. Мій син навчається за програмою " На крилах успіху". В зв'язку з дистанційним навчанням виникає багато питань. 

Чи є можливість десь знайти методичні рекомендації до програми, щоб розуміти кінцеву мету навчання? 

Який Ваш досвід дистанційного навчання?

Темы: альтернативне навчання

7 коментарів

  • Tyrion 4 квітня 2020, 13:48

    хіба що вимагати в учителя. я вже думала про це, хоч і інша програма в нас. ще питала про уроки в зум, каже, нема технічного оснащення. задовбали.

  • moozi 4 квітня 2020, 14:48

    Учителька у нас цікава, матеріали для роботи надає, але занадто багато всього, а структури ніякої. Без методичних рекомендацій, як сліпі кошенята, щось робимо, а що саме, не розуміємо

  • Tyrion 4 квітня 2020, 21:51

    взагалі, повинні надавати хоча б конспект уроку. а на ділі-папірець із завданнями і все

  • DaTaNi 30 вересня 2020, 14:51

    https://www.facebook.com/groups/1036475960124487/?ref=share - "Світ чекає крилатих", група для батьків.

  • TatyanaStelmaschuk 18 лютого 2021, 18:20

    Нашій родині дуже імпонує дана освітня система "Світ чекає крилатих" (до трансформації "На крилах успіху") . В легкій ігровій формі діти вивчають значно складніший матеріал у порівнянні з звичайною програмою. Більше знань та більше цікавостей для дитини роблять дану программу не тільки корисною а й орієнтованою на дитину. Поглинаючись у программу, правила навчання, дитина самостійно пізнає матеріал. Звичайно, надзвичайно велика роль, це роль вчителя, як провідника знань у цій мандрівці. Нашій школі, та особисто нашому 3-б класу НВК «Оболонь» дуже пощастило із вчителькою Мельниченко Р. А. Захоплюємося та підтримуємо всі ініціативи програми. Дякуємо, що робите це для наших дітей!

  • TatyanaStelmaschuk 18 квітня 2021, 23:50

    Їх офіційна група в фейсбук, там багато цікавого і коментарів від вчителів: https://www.facebook.com/svitchekaiekrylatykh

  • Uladede6 27 квітня 2022, 10:18

    Доброго дня! Зайдіть в ютуб-канал нашої Одеської 20ї школи, називається "Шкільна бібліотека". Там вчителька О.В. Івченко завантажувати уроки саме для крилатиків, які вона почала записувати з початку карантину. Нам, батькам, це дуже допомагало. І під час війни, зараз, дуже допомагає.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу