Дивовижні дива

Доброї ночі! Доки слабаки вже викидають ялиноньки:joy::joy::joy:, напишу про наш чарівний подарунок. Таку посилочку доставили олені Укрпошти.

Всередині багацько приємностей і окремий конверт для доні від Міри та смаколики.

Це тааак мииило)))

Ми з Вікою в захваті від всих цих різнокольорових згорточків, малюночків та дерев'янних прикрас. Останні зайняли почесне місце на ялинці. (Не втрималась і додала ліхтарик до "композиції")) Феї, вони такі феї! Не перестаю дивуватися звідки вони все-все знають. Власне моя прееелесть) Обожнюю такі льодяники. Ням!

Чого не чекала, так це того, що мої слова про любов Віки до пінгвінів стануть початком казкової історії про дружбу. Незнаю як передати захоплення. Це було неочікувано й надзвичайно приємно!!! Дякуємо вам з Мірою за таку красу!

Останнійм був пакуночок з яскравими квітами та пташкою, як вісник весни. Це надзвичайне відчуття, коли незнаєш, що ж всередині подаруночка, а там ААААААААААААААААААААААААААААААА тішуся як дитина - листівки та наклейки з моїми улюбленцями!!! І лист. Окреме немає слів! Це так..., так... просто до сліз. 

Тут ще був арт з Северусом Снейпом ❤❤❤ Фото з Кросбоунсом нагадало про існування канону:joy: Тай  кому він потрібен той канон.

Ледь не забула про це

Шоколад від феї. Він чарівний та чекає свого часу.

Дякую! :kissing_smiling_eyes:❤❤❤Цими кострубатими словами не передати моє захоплення і радість Вікусі. 

Любі феї, вибачте, будь ласка, що тільки зараз пишу. 

1 коментар

  • Melisenta 28 лютого 2020, 17:42

    Оце так, як я могла пропустити цей пост? :astonished:
    Дякую, мої хороші, що ви є! :relaxed: :heart_eyes:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу