Всіх мамусь-красунь-русалочок зі святом))

В честь такого гарного святкового дня ми з Артемчиком вирішили зробити Русалочку) Русалочка спить, бо мама не вміє малювати очі)  взагалі мама малює трошки краще, від самого Артемка,але то таке. 

 

І так, ми нарешті доросли до Черепашки від Hasbro) я цього чекала більше року, так як купила її, коли Темці не було ще і рочку) просто на розпродажі була) Оцінили ми іграшку ще 2 дні тому і тепер вже третій день нею бавимся хв так по 20! 

Я пробувала її місяць тому- не пішла. Тепер- в сам раз. Я нарешті відкрила баночки із Play Doh Plus, якщо чесно, я навіть не думала, що це інакший пластилін. Думала просто в наборі, тому інакший колір баночки. Виявилось, що він набагато м'якший за саме оигінальне тісто, він має консистенцію схожу до маскарпоне)) ну чуть твердіше)) А ще він таааак ідеально, як масло, розмазується по одязі, підлозі і всьому-всьому-всьому) 

Але і видавлюється легко. Тепер хочу купити ще інші кольори )) двох для польоту фантазії мало. Коли змішати, виходить просто незрозумілий коричневуватий колір, теж не дуже розбіжишся з ним. 

Це русалочка в процесі.

Вже потім ми доробили водорості.

Правда, син видавлював, а мама вкладала. А сам він зробив ось яке волосся.

Яскравий приклад того, як зачіска міняє жінку)) Це вже якась медуза-горгона.)

Зі святом вас, любі, будьте здорові, а дітки хай будуть навіть здоровіші за вас,хай дарують вам радість і щастя кожного дня!

Темы: Розвиток дітей

5 коментарів

  • YevA_com_ua 8 травня 2016, 12:49

    супер обзор )
    а то что пластилин может быть в самом неожиданом месте тоже знаем ) у меня младший имеет привычку, которой у старшего не было - проснулся - и первым делом идет все прятать

  • Lifeline 8 травня 2016, 13:24

    Дякую)) ага, мій любить флешку замінити в моїй сумочці на машинку якусь)

  • galaxy_ 8 травня 2016, 13:15

    Классная черепашка! Я и не знала, что полей до плюс такой пластичный - все сама воду добавляла. Спасибо! Где вы его покупали?

  • Lifeline 8 травня 2016, 13:25

    А він у нас був у наборі з черепашкою, 2 баночки по 56 г.

  • galaxy_ 8 травня 2016, 16:22

    Ааааа, ясно

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу