Парад вишиванок 2012

Всі на Співоче поле 24 серпня 2012 року!

Парад вишиванок - неймовірна акція, що не має аналогів. Щирість, з якою люди беруть участь у цьому святі, створює прекрасну атмосферу натхнення і наповнює  радістю причетності до даного дійства.Талант народу виражається повною мірою в рукодільній майстерності, демонструє багатомовність історичної геніальності представників різних регіонів України.

 

Вишиванка - символ здоров’я, краси, щасливої долі, родової пам’яті, любові, святості, оберіг. Вишивка на грудях захищає душу людини від руйнування та занепаду. Й досі побутує вислів: "народитися в сорочці” – тобто бути щасливою і успішною людиною. Чепурний вигляд та охайність завжди були притаманні українцям. Це наш національний характер. Останнім часом традиційний український одяг швидко й широко входить у сучасну моду. Будьте сучасними, не залишаючи традицій.

Парад є унікальним дійством, що об'єднає  регіони України, які представлять свою презентацію. У святковій ході зможуть прийняти участь всі бажаючі.

Святкові заходи:

•Конкурс найкращої вишиванки

•Найбільша фотографія у вишиванках на Європейській площі

•Конкурс української пісні, виконаної акапельно серед дітей до 16 років •Конкурс міст на параді вишиванок

•Виставка рушників та писанок музею Коломиї

Источник   http://parad-vyshyvanok.com.ua/ua/about/

 

Темы: Розваги і прогулянки


Теги: вышиванка, парад вышиванок

2 коментаря

  • Finnka 10 серпня 2012, 19:15

    Спасибо за информацию. Мы на Андреевском классную вышиванку с пояском купили для сына.

  • Юлия 10 серпня 2012, 23:40

    а я все никак не вышью для всей семьи( но мужская уже в процессе, правда на подарок другу))) может к следующему параду и своего карапуза приодену))))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу