Cімейний велодень на BIKE EXPO 2020

Может кого-то заинтересует)

 

"У суботу, 29 лютого, запрошуємо на майданчик Сімейного Велодня дітей, батьків, дідусів та бабусь!:)

11:00 – 15:00 Традиційні перегони на швидкість для малюків за спрощеними правилами дитячих велоперегонів "Ми чемпіони!";:bicyclist::scooter::bike: перегони для дітей від 2 до 10 років на біговелах, самокатах та велосипедах з діаметром колес до 16 включно;Перегони відбудуться в приміщенні.Медалі, грамоти та заохочувальні призи отримують всі учасники.

 11:30 – 17:00 Тренування та випробовування навичок фігурного водіння на спеціальній технічній трасі. Допускаються велосипеди з діаметром колес до 24", а також біговели і самокати. На сміливців чекають приємні сюрпризи. Організатор — Вело-Обухів.Реєстрація на фігурне водіння велосипеда: Майстер-класи:

15:00 – 16:30 майстер-класи з техніки катання гальмування та нахили. Для дітей від 5 до 10 років.

 15:00 - 16:30 Вчимо їздити на велосипеді! Чи то мама хоче їздити разом зі своїм малим, а не розуміє як утримувати рівновагу. Чи то малий який вже виріс з біговела, а не може подолати страх перед велосипедом та позбавитись додаткових колес. Заняття індивідуальне та триватиме не більше 20 хвилин:) 

 16:30 майстер клас з правил Дорожнього руху для дітей! Спробуємо це зробити інтерактивно.Реєстрація на майстер-класи заздалегідь буде плюсом, також можлива реєстрація на місці події.:Активності на нашому майданчику – лише частина свята БайкЕкспо 2020. Безліч розваг для суперактивних малюків підготували організатори виставки (памптрек, скалодром тощо). BIKE EXPO – виставка велосипедів, спорядження та аксесуарів. "

Темы: Відпочинок і подорожі

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу