Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво

Рекомендасьйон ))

 

Щоб без спойлеру -  тут тобі і казка, і неймовірний український гумор, і історія, і моральні цінності української нації. Сценарій, костюми, акторська гра, монтаж - все чудово. Гра сотони/чорта - неймовірна! Думалось, що гра Мілляра недосяжна, але міміка, жести, походка - це було мистецтво))Та найбільше сподобалась мова - жива та така рідна. Нарешті! Перший фільм, де від нарочитої українськості не зводило зуби))

Рекомендую!

Темы: я вражена

3 коментаря

  • Ymnyasha 13 січня 2020, 16:05

    цікаво! додаю в список фільмів для вихідних)

  • JuliaLesnaya 13 січня 2020, 18:16

    Так, ми вже тут трохи погомоніли про цей фільм https://kashalot.com/club/post-27110911/
    Мені сподобався, як щось свіже в нашому не дуже якісному кінематографі, але я все ж таки у меньшому враженні, ніж Ви). Про чудову акторську гру я би посперечалася, також є запитання до режисури, але якщо далі продовжувати в цьому напрямку, то перспективи однозначно. Ну і вибачте, за Мілляра просто прикро, тут навіть не можна порівняти. Хоча чорт був найкращий за всіх, так, у самому фільмі. Але у кожного свої враження, звичайно)

  • galaxy_ 14 січня 2020, 13:22

    Не потрібно створювати собі кумира. Голос та новаторство - власне й все.
    Вибачте ))
    Питання є до всього, особливо помідори вразили, але я можу на пальцях перерахувати фільми, до яких у мене немає питань. Бузити над таким - справа кепська. Всеодно це якісний кінематограф.
    Але у кожного своє сприйняття реальності, звичайно ))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу