А наша Снігуронька із міста Кам'янське

Ти тут пишеш, пишеш, а потім бац:fireworks: і все пропало. Але почнемо знову...

Так як рахую, що наша Снігуронька також заслуговує на подарунок :gift:, тобто на корзинку про яку мріють всі Снігурочки:stuck_out_tongue_winking_eye:

Не сильно вмію, але постараюсь з фото, щоб не спортити вигляд подарунка, так як наша Снігуронька дуже старалась, але обзором можна все спортити, а хочеться передати усім цю радість.

Вже другий рік приймаємо участь в обміні, і це велике задоволення яке отримуєш двічі, коли пакуєш подарунок, і коли отримуєш.

Цей очікуваний дзвінок з пошти, біжимо з садочка в чергу, переживаємо, але після слів "Там велика червона коробка", на душі відразу ж стає спокійно, і ти розумієш що все таки є чесні Снігурочки, і нам знову повезло:stuck_out_tongue_winking_eye:

Скажу чесно, і везти дитину і нести подарунок одночасно не легко, але ти як ті діти чекаєш :confetti_ball::balloon:

Доцю я попередила, що подарунки бувають різні, щоб не засмучувалася, якщо її так не порадують як ми старались. Вона цілий вечір красила горішки на подарунок. До розпаковки приступили одразу жВідкриваєш, а тут Дехто в шоці:stuck_out_tongue_winking_eye:

І почалось і понеслосьВ анкеті я розказала що в мене діти люблять малювати і наша Снігуронька прислухалась, тепер вони лягають спати із своїми досочками для малюванняНаписала, що синочок малює машини, а тут, це неможливо передати словами "мені, моє". Тепер ми не тільки будемо малювати машини, але і їсти їх:wink:Про себе нічого не писала, але Снігуронька вгадала на всі 100%, мама готує дітям домашню випічку і десерти. А тато любить каву. Так що всім дісталось по подарунку!На одне фото все не поміщаєтьсяЦе був веселий вечір, шкода що без тата, ми не могли так довго чекати, щоб не розкрити коробку.Тепер наш Новий рік усюди, і машинки також :stuck_out_tongue_closed_eyes:А так як ми ще досі не зробили свого віночка, Снігурочка подумала і подарувала нам готовий. Дуже дякуємо :wave:

Найбільший сюрприз для мене, це корм для рибокДумаю, що в анкеті такого не писала, але у нас є акваріум з рибками :tropical_fish::fish::shell: Додам ще трохи фото нашого подарункаТепер коли приїде наш тато, ми відкриємо найбільші пазли, і продовжимо нашу розпаковку. 

Дорога наша Снігуронька, дякуємо за подаровані емоції та чудовий настрій!Чесно, замучила дітей з своїм "Почекайте, треба фото для Снігурки:stuck_out_tongue_closed_eyes:"

Дорога наша Снігуронька! Дякую за вашу щедрість! Вже вкотре переконалась, якщо навчишся щиро з кимось ділитись, то обов'язково отримаєш взамін! 

Бажаємо відмінного здоров'я вам в Новому році! Нехай ноги будуть сильнішими, щоб пройти нові кілометри, руки – міцнішими, щоб утримати нові призи, голова – відчайдушнішою, щоб укритися лавровим вінцем. І тільки серце нехай залишається тим самим – гарячим!

Нехай в Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні! Неприємності тануть самі собою, як сніг на долоньках! Нехай все загадане під урочистий бій курантів здійсниться, а Дід Мороз, навіть зимуючи на Північному полюсі, виконує бажання всі 365 днів! З наступаючим!

Нехай у вашому житті завжди буде місце любові і новим звершенням! Нехай думки будуть легкими і чистими, як перший сніг, а неприємності, якщо і будуть, то такі короткі, як зміна Старого року – Новим!

Бажаємо всій вашій сім'ї  нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2020-й дарує тільки найкраще! 

А це вам моя листівка :kissing_heart:

Темы: Обзор подарка

21 коментар

  • Zayka88 27 грудня 2019, 19:56

    Поздравляю

  • Equitable1 27 грудня 2019, 19:56

    Поздравляю!

  • LuLuda 27 грудня 2019, 20:00

    Какие у Вас чудесные детки :heart_eyes:
    У Вас талант художника :thumbsup::clap:

  • 3 коментарі
  • Ta_ta 27 грудня 2019, 22:16 2

    @Cvetlena о какие же они у вас красивые! у вас действительно талант! только, пожалуйста, на украинском "листівки". поздравляю с душевным подарком.

  • Nadin_18 27 грудня 2019, 22:21

    @Cvetlena Крутые рисунки

  • Cvetlena 27 грудня 2019, 22:51 2

    @Ta_ta Дякую, виправляюсь:stuck_out_tongue_winking_eye:

  • Ju_Ju 27 грудня 2019, 20:11

    Поздравляю! Хороший подарок! :blush:

  • Ahava 27 грудня 2019, 20:28

    Поздравляю!

  • BitOK 27 грудня 2019, 21:09 1

    Поздравляю :christmas_tree::gift:

    Зображення
  • 1 коментар
  • BitOK 28 грудня 2019, 02:03

    @Cvetlena Хде?)

  • Cvetlena 28 грудня 2019, 10:23

    @BitOK https://kashalot.com/club/post-26992099/

  • BitOK 28 грудня 2019, 10:27

    @Cvetlena Увидела) Да, подарок ваш хорош, но из-за фото плохо "раскрыт")

  • Ole1Ole 27 грудня 2019, 21:34

    Чудесный подарок и замечательный душевный обзор, ваша Снегурочка умничка !!!

  • zorya 27 грудня 2019, 21:53

    И прлучатель тоже,умничка и позитивная девушка

  • Cvetlena 27 грудня 2019, 21:57

    @zorya Дякую за хороші слова!

  • krem12365 27 грудня 2019, 22:26

    Поздравляю! :christmas_tree:❄:gift:

  • Nana8 28 грудня 2019, 08:39

    Гарний подарунок!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу