Новорічний скандинавський гном з подарунком

Про конкурс дізналася випадково, так як давно не заходила на "вогник" ...А  в школі дали завдання зробити новорічну поробку, і я вирішила пошукати можливо тут щось є цікавеньке і раптово набрила на конкурс. Так чому не сумістити приємне з приємним :)  віришила я приступила до роботи .  Для  цього використовувала: клей пістолет,фігурні ножиці для тканини, алебастр(або гіпс), палички для суші,баночки з під гірчиці, фоаміран (залишився з домашніх поробок), пінопласт, флісова тканина білого кольору. Більше ніякої тканини підходящої вдома не знайшлося ,то використала новорічні шапочки  які купила своїм хлопцям для свята ( прийдеться тепер нові купувати). Також було віддано хлопцями на "пожертвування" бороду діда Мороза. Ну і для декорування самого гнома використані новорічні дзвіночки і символ нового року мишка, яка теж купувалася щоб посадить під ялинку. Та їй судилася інша доля.                                                                Отже беремо баночки з під гірчиці і замішуємо і них алебастр. Вставляємо палички для суші і залишаємо що все це застигло, приблизно на 30 хв.

Тим часом робимо конус і обгортаємо його фоаміраном

знизу підкладаємо пінопласт, який обшиваю флісом. Щоб було гарненько і можна буде пришити ножки гнома. Шиємо ручки, ніжки, робимо носик, вирізаємо шапочку фігурними ножицями.

Пришиваємо штанішки до нижньої частини тулуба

Одягає нашу "заготовку " ( яка вже застигла) в штанішки. Обережно проколюючи пінопласт  кріпимо для впевненості,що нічого не відпаде ,з за допомогою колеєвого пістолету. з новорічної шапочки діда мороза вирізаємо кінець шапки з бубончиком і робимо взуття нашому гному. Та обережно приклеюємо наш тулуб на ніжкидалі приклеюємо ручки, бороду,носа, шапочку гарненько викладаємо і теж в декількох місцях саджаємо не клей (щоб часом не злетіла) . Прикрасимо шапочку дзвіночками. А в руки нашому гному посадимо мишку. І гайда зустрічати Новий Рік. Більше фото не встигла зробити бо доробляла зранку, і малий вхопив його швиденько в школу. :).   Всим дякую за увагу, і всих з наступаючими святами!!!

Темы: Новогодний декор 2019

10 коментарів

  • XTRAIL 3 грудня 2019, 01:22

    гарненький)

  • Dohuk 3 грудня 2019, 07:21

    Супер

  • Bulka 3 грудня 2019, 08:50 2

    Форум полон талантов. Лайк!

  • Lamantina 3 грудня 2019, 11:10

    Красивый гном.
    Последнее фото поставьте в самом начале - перед текстом!!!

  • Letova 3 грудня 2019, 11:14

    Я Ваш комент не бачила і те ж саме нижче написала)

  • Letova 3 грудня 2019, 11:13

    Зробіть останнє фото самим першим, поставте його перед текстом, щоб Вашого гнома було зразу видно, коди стрічку гортаєш. Так у нього буде більше шансів :heart:

  • mashynia1979 3 грудня 2019, 12:11

    Дякую

  • Sophia_125 3 грудня 2019, 12:00

    дуже симпатичний гном

  • IrinaL 3 грудня 2019, 14:09

    Лайк!

  • Kasatkar 4 грудня 2019, 16:28

    Очень классно! Лайк и удачи!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу