Ужгород. Фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!».

Твори учасників конкурсу, виконаних у різних техніках, в цей день представлять на п’ятдесяти «писанкових» деревах, які розташують по периметру площі. Крім цього всі бажаючі зможуть самостійно виготовити писанку в обраній техніці. Понад півсотні умільців з усіх куточків краю ділитимуться своїм досвідом створення символу Великодня під час майстер-класів.

Організатори щиро запрошують всіх взяти участь у святі, сповнити серця теплом робіт, насолодитися красою і неповторністю кожного витвору, представленого на фестивалі-конкурсі, а також поринути у світ краси та багатства народних традицій під час виготовлення писанки.

Милуватися писанками на площі Народній в Ужгороді всі охочі зможуть до 7 травня.

 

Темы: Відпочинок і подорожі

6 коментарів

  • Milana25 22 квітня 2016, 18:32

    Классно.Я в прошлом году ходила с детками☺

  • Magdalyna 22 квітня 2016, 18:57

    Минулого року було дуже гарно, а цього, бачу, ще краще. Ох як шкодую часом, що переїхала( Та нічого, до 7 ще є час в гості до мами з"їздити)))

  • Maryhanchik 22 квітня 2016, 19:17

    После неудачного фестиваля дерунов ехать куда то окромя Киев и не хочется

  • YevA_com_ua 22 квітня 2016, 19:54

    ой а где такой был?

  • Maryhanchik 22 квітня 2016, 20:20

    в Коростене вроде осенью. Очереди неимоверные, организция на 0, деруны ожидались вкуснючие, а такие как робовала можно было и дома нажарить, и шашлыков было больше, чем дерунов, и жарили их в чем ппало, и очереди и к ним огромные. музыки были народные, но таке шось... в основном бухой контингент
    Короче хочу на фестиваль уличной еды в Киеве

  • Irinak 22 квітня 2016, 21:01

    Классно у вас там!!! Сакура, писанки, нарциссы, фестивали вина, термальные источники, бограч, коньяк, Синевир.....)))) люблю Ужгород и Закарпатье

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу