Допоможіть згадати назву. Сюжет фільму такий:

Далеке майбутнє. Генетика сягнула такого рівня, що на планеті заборонили народжувати дітей природнім способом.  Перед зачаттям батьки мали прийти в клініку "почистити" майбутню дитинку від  "бракованих генів", вибрати які  здібності, колір волосся, зовнішність, тривалість життя, хотіли б бачити у майбутніх дітях. А головний герой перша дитина у родині, батьки зробили помилку і зачали його без походу в клініку. Хлопчик виріс і мав мрію полетіти в космос, чи куди там, вже не памятаю. Але у світі він вважається бракованою людиною трєтього сорту, якій закритий доступ до світу ідеальних людей, до нормальної професії, до навчання... Головний герой знайомиться з хлопцем, який по генам ідеальна чиста людина, спортсмен, красень але...той хлопець інвалід-колясочник, який через власну дурість і необережність вважвв що житиме вічно але  отримав травму хребта і теж ховається від суспільства. Вони живуть разом і обмінялись документами. Кожен з них має свій власний задум що з цього обміну мало вийти. Головний герой навчається в якійсь школі ідеальних людей, прямує до своєї мрії, прикладаючи титанічних зусиль,  і мало не щотижня здає проби на генетичну чистоту, змушений ховючись приносити біологічний матеріал свого друга і видавати себе за нього.  Але у цій школі всплило що серед них є бракована людина, і його вичисляють... 

Оце все що памятаю. Можливо щось наплутала але суть така.  Дуже хочу передивитися цей фільм-мотиватор, як треба йти до своєї мети. 

 

Темы: допоможіть згадати/знайти

7 коментарів

  • Weero 22 листопада 2019, 09:47

    Гаттака

  • 1 коментар
  • Marinka_B 22 листопада 2019, 11:00

    @Lolaya и я посмотрю, я такое люблю, мне сюжет понравился)

  • Lolaya 22 листопада 2019, 11:16

    @Marinka_B 1997 рік!! Я думала фільм новіший. Чесно, здивована. Склад акторів зачьотний, щойно читала. А фільм врізався у память. Як би Weero не допомогла, я б сама ніколи не згадала.

  • Marinka_B 22 листопада 2019, 11:25

    @Lolaya ого, 97!) Но задумка интересная

  • Xxaaa 22 листопада 2019, 11:26

    Его так и не вычислили,улетел в космос)

  • Lolaya 22 листопада 2019, 11:48

    Ідеального Юджина стає шкода на останніх кадрах.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу