SOS

Дівчата ви все знаєте,допоможіть мені,не розумію як таке могло статись,але сталось. Короче років 5 назад я мала сторінку у фб,рідко і не довго користувалась,і дані на вхід (логін/пароль) був втрачений,і втрачений думаю назавжди  бо більш за все був зареєстрований вже на неіснуючу сімку. Сьогодні заходжу на свою теперішню сторінку,і у мене відвисає челюсть,хтось взламав моб сторінку і з неї мені під фото вчора вночі поставив лайк. Чесно я в шоці,там є мої фото,є інформація про мене. А найбільше мене хвилюють переписки,це ж якщо та гнида вирішила мене повідомити про те що заволоділа моєю сторінкою,то тепер не відомо що буде з моєю інформацією.  Тепер питання,чи можу я кудись звернутись щоб ту сторінку заблокували,ну доказать що вона моя,буде не тяжко ініціали,повно фото, спільні друзі( 

Додаю,зайшла на ту сторінку і маю нове здивування, виявається я якимось чином є другом і підписана на ту сторінку. Є одне величезне АЛЕ, цього ніяк не може бути,не знайомих я не додаю,а побачивши свою ж сторінку не відреагувати я б не змогла, виходь що якимось дивним чином я є другом. Новій сторінці 2 роки тій 5 ну ніяк я не могла сама себе долати в друзі. Що це взагалі таке з фб відбувається?

 

7 коментарів

  • Marina_Gifts 24 вересня 2019, 08:41 2

    Пишите им в поддержку

  • Irenes 24 вересня 2019, 09:46

    А позвоните на свой старый мобильный номер. Думаю ваш старый номер - был не активный, а затем оператор такие номера заново продаёт и человек купил симку и восстановил доступ к фейсбуку)) может ради любопытства.

  • Vanilnaya 24 вересня 2019, 09:51

    Ой,я не пам'ятаю навіть його,чесно це було так давно,номер той був не основний, тому такий варіант не пройде

  • bonita 24 вересня 2019, 09:53

    Пусть массово пожалуются на ту и её заблокируют :blush:

  • Vanilnaya 24 вересня 2019, 09:59

    Там друзів усіх покосили,лишилась я мій чоловік в ще троє

  • Katya_1988 24 вересня 2019, 11:22 2

    А написать своей старой страничке не пробовали? Что вам ответит ваше первое Я ))

  • Vanilnaya 24 вересня 2019, 11:40

    Думка була, зайшла дивлюсь те падло,було в мережі 9 годин тому,думаю що б такого написать,в голові одні мати :person_facepalming:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу