Куда сходить сегодня вечером:)

У п'ятницю, 11 травня, на Софіївскій площі відкриють арт-інсталяцію Оксани Мась "Вівтар націй". Її висота буде 22 метри, ширина 38 метрів. І це тільки частина задуманого художницею. Завершена робота буде складатись з 302 панелей і займе площу 92 на 134 метри.

Твір Оксани Мась відтворює Гентський вівтар - шедевр епохи Відродження братів Ван Ейк. На  дерев'яних елементах зображені людські пристрасті, бажання і мрії. У розписі дерев'яних деталей брали участь жителі більше 42 країн - від ув'язнених до ченців, від дітей до пенсіонерів. На думку художниці, кожного, хто захоче і спробує зрозуміти цей твір, чекає трансформація душі та світогляду. Київська прем'єра стане початком одноіменного національного виставкового туру. Оксана Мась: "Цей виставковий тур - мій подарунок країні і людям, які повірили в мене і стали співавторами цього проекту. Дуже хочеться, щоб роботу, якій я віддала багато фізичних і душевних сил, побачили мої співвітчизники. Адже це проект, який об'єднує людей усіх вірувань і національностей навколо високої ідеї відродження душі. Думаю, що проект буде цікавий всім, хто хоче зрозуміти і долучитися до нього".

На відкритті всіх чекає масштабне шоу зі звуковою та світло-інсталяціями. Початок о 8 вечора.

Темы: Розваги і прогулянки

2 коментаря

  • lilena 11 травня 2012, 15:43

    Сорри, что в твоей темке, просто не хочется почти на ту же тему новую создавать мусорить, а в твою всё равно зайдут ))

    На сегодня, завтра и послезавтра есть ещё такая штука:

    http://www.the-village.ru/village/news/kiev_news/113323-polskie-ulichnye-teatry-pokazhut-spektakli- v-kieve Мы на неё решили поехать.

  • Vika 11 травня 2012, 15:58

    Класс!! Может, туда тоже получится... Даша у нас теперь полуночница - можно и так поздно))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу