Дитячі кусачки для нігтів IPLAY INC.

Доброго дня всім жителям Клумби!)

Сьогодні я хочу  похвастатися вам дитячим товаром, який я нещодавно придбала в американському магазині iherb.com

Хочу поділитися цією інформацією з вами, тому що у багатьох э маленькі дітки і також є проблема підстригання нігтів норонародженим та старшим непосидам. Нещодавно я цю проблему несподівано для себе вирішила.

Мова йтиме про дитячі кусачки для нігтів фірми iPlay Inc.

 

 

http://www.iherb.com/iPlay-Inc-Green-Sprouts-Baby-Nail-Clipper-1-Clipper/27189

З самого народження дитини процес зрізання нігтів для мене був стресовим заняттям. Коли дитина була новонародженою і пальчики її були такими крихітними, я боялася зрізати зайве, або ненавмисне причинити поранення. Коли дитина підросла, з'явилася інша проблема - це непосидючість і протест. Зрізати нігті можна було лише тоді, коли хтось третій тримав силоміць руку, а я швиденько зрізала, щоб поскоріше завершити цю неприємну для всіх процедуру.

До появи куcачок iPlay Inc., я купила дитячі ножниці з закругленими кінцями, самі звичайні в дитячому магазині, невідомої фірми. Їхній вигляд багатьом знайомий. Звісно, вони бувають різних фірм і з різними цінами, в одних з них якість краща, в інших гірша.

З самого початку ножниці були не надто гострими, і з часом взагалі затупилися так, що нігті зрізати було неможливо.

Я купила аналогічні, але другого разу мені попалися браковані ножниці, які з самого початку не різали. Потім я купила ось такі кусачки відчизняного виробника.  Та і вони виявилися не зручними. Матеріал недостатньо гострий, якщо дитина крутиться та протестує - зненацька можна зрізати зайве, вже не кажучи про те, що постригти нігті рівно не можливо.

І тоді я почала шукати дитячі ножнички в магазинах США.

Обираючи товар, я звертаю увагу на будь які дрібниці. Наявність чи відсутність упаковки, її дизайн - уже багато чого говорить про якість. Кусачки прийшли в гарно оформленій упаковці, з приємного на дотик матеріалу. По всім параметрам видно, що виробник постарався як з подачею, так і з якістю свого товару.

 

Чим же хороші саме ці кусачки?

В першу чергу - це абсолютна безпека вашої дитини! Хвилювання зненацька поранити чи відрізати зайве залишаться для вас в минулому. Вироник кусачок потурбувався про те, щоб їхня форма була безпечною навіть для новонароджених. Завдяки продуманій конструкції інструменту, палець дитини впирається в його стінку, надійно фіксується, а лезо, яке приховане всередині, не дозволяє відрізати зайве чи поранити. При тому, що ріже воно дуже чітко і зрізає ніготь рівно по його краю, стільки, скільки потрібно зрізати, не більше і не менше. Завдяки цьому вам не потрібно примірятися, щоб відрізати рівно по лінії пластини нігтя, кусачки зроблять це за вас. Це прискорює процес зрізання в рази. Це не можливо описати словами, тільки спробувати і дізнатися на власні відчуття ;)

Друга перевага кусачок це зручність, як для вас, так і для вашої дитини. Вони мають невеличку форму, підлаштовану під анатомію рук дорослого та пальців дитини. Їх зручно тримати в руці, завдяки тому що внизу є спеціальне кільце для великого пальця дорослого. Завдяки такій фіксації, кусачки не зісковзують, а мають надійно зафіксоване положення. Це дуже важливо, коли справа стосується непосидючої дитини.

Третя перевага - це якість та екологічніть матеріалу. Матеріал не мість BPA, зелений корпус виготовлений з якісного пластику, а самі кусачки з хорошої, гострої сталі.

 

Тепер давайте зрівняємо на прикладі кусачки відчизняного виробника і  iPlay Inc.

Завдяки продуманій конструкції виробу, палець дитини впирається в корпус, а саме металеве лезо приховане в корпусі. Тому вони відрізають ніготь рівно стільки, скільки потрібно.

Як бачите в зрівнянні, кусачки української фірми мають випуклу форму та не мають фіксатора для пальчика дитини. Їхнє лезо набагато грубіше і скоріш жмякає нігті ніж відкусує їх. Кусачки iPlay Inc. зручніше тримати в руці завдяки тому, що внизу є кільце для великого пальця.

І ще одна, четверта перевага iPlay Inc. - це охайність у використанні! Завдяки тому, що кусачки мають закритий корпус, всередні них є пустий простір. І це зовсім не випадково. Відрізані нігті падають не на підлогу, а зсипаються всередину кусачок. Після процедури вони легко видаляться звідти в смітник, варто лише перевернути кусачки отвором вниз і злегка потрусити ними. Дрібниця, але як приємно - підлога чиста! :)

І п'ята перевага кусачок  iPlay Inc., це психологічний комфорт вашої дитини.З появою кусачок  iPlay Inc. процес зрізання нігтів став для нас спокійною та розважливою процедурою. Я була приємно здивована коли побачила, що дитина більше не боїться кусачок, а сприймає сам процес як кумедну гру, підставляючи нігті для зрізання самостійно.

Погодьтеся, що психологічне сприйняття дитини грає не останню роль. Набагато приємніше стригти нігті в спокійній веселій атмосфері, ніж кожен раз терпіти крики та протести дитини. А спокій та впевненість мами неодмінно передається дитині!

Якщо ви дочитали цю статтю до кінця, то напервне ви подумали, що такий суперовий інструмент має коштувати нереальні гроші. Але це не так.

Шоста перевага це - доступна ціна! Усього $3.96, що в переводі на наш курс становитиме близько 105 грн. при самостійній покупці з сайту.

Мої попередні ножниці та кусачки, куплені в Україні, в сумі обійшлися мені в декілька разів дорожче.

Дякую вам за увагу! Сподіваюсь, що мій огляд був вам корисний!

 


Теги: товары для детей, детские кусачки, детские ножницы для маникюра, товары для детей из сша

6 коментарів

  • Green_Mango 22 березня 2016, 18:35

    Спасибо за обзор!

  • Esmeralda27 22 березня 2016, 18:54

    Юля, величезне дякую!
    Дуже актуально.

  • Elena_N 22 березня 2016, 18:58

    Вот это Обзорище!! )) спасибо, очень классные кусачки, и колоссальна работа!

  • Arania 22 березня 2016, 19:17

    Дякую, я його довго писала.

  • mamaEsenii 22 березня 2016, 21:34

    Вы умница, теперь и мне такие нужны,забираю в копилку хочушек)

  • Milaj 22 березня 2016, 21:39

    Все гениальное просто))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу