Одесити і не тільки

Доброго дня) Бачила,що теми про відпочинок вже набирають обертів)

Минулого року чоловікові дали безкоштовну путівку в Одесу,санаторій Сартус( виробнича травма). Там було декілька варіантів,але вибрали все таки море-е-е)) Відгуки були неоднозначні,більшість негативних про цей заклад,але якто кажуть *дареному коню в зуби не дивляться*... І от поїхав туди чоловік на 2 тижні(путівка на 24 дні,але відпустки більше не дали і в доні якраз ДН було). Йому сподобалось,чисто,охайно,процедури виконують,відношення персоналу хороше,їжа майже вся смачна(особисті вподобання і все таке),але як для дорослого чоловіка деколи малуваті порції,недалеко до моря. В цілому добре)

В цьому році теж прийшли путівки,серед варіантів чоловік знову вибрав Одесу,керуючить тим,що море і вже знає як добиратись.

Тепер про інше) Минулого року він їхав сам,так як сказали по телефону,що путівка не ділиться. Але дізнався,що можна домовитись за невелику доплату,так як кошти за неї соцстрах все одно проплачує в повній мірі. Ми хочемо поїхати разом. В ідеалі з донею,їй влітку 4. На морі вона ще не була. Але не знаємо чі взагалі це можливо? Бо по телефону такого ніхто не скаже. Підкажіть можливо хтось із одеситів знає? Чі був у тому санаторії?

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: отдых на море, одесса

8 коментарів

  • Eleta 17 березня 2016, 10:56

    Деление путевки разрешается с письменного согласия санатория на это - должно быть письмо с печатью и подписью главврача. Кроме того ваш работодатель должен дать справку мужу на работу, что путевки за счет соцтсраха вы не получали. И деленная путевка все равно должна быть не меньше 12(14) дней, я сейчас уточню.

  • Lapochka 17 березня 2016, 10:56

    За той санаторій не підскажу))) Але колись ми з сестрою мали чорнобильські путівки на 28днів на базу(не пам"ятаю назви) в Одесу(чи обл), нам було 13-15р, і групи не було, тому батьки нас везли і вже на місці домовились що путівки розділять на всіх. Тобто вийшло на 14 днів, ще був брат маленький(тоді йому було 2р) і його не враховували)

  • Marinka_Shushval 17 березня 2016, 16:19

    от і *старожили* так кажуть,що їхали і прямо на місці домовлялись. ми б так і зробили,якби удвох їхали,а то ж і доню хочеться взяти і не попасти впросак

  • Eleta 17 березня 2016, 11:00

    Срок лечения по такой путевки не должен быть меньше 12 суток для каждого лица( п.4.11 Порядка №12) Однако не подлежит делению путевка в реабилитационное отделение санаторно-курортного учреждения. Это может быть ваш случай. Подробнее

  • Marinka_Shushval 17 березня 2016, 16:21

    у нього наче реабілітаційне,але люди на місці домовлялись,але щоб з дружиною,а щоб з дитиною ніхто не знає((

  • Eleta 17 березня 2016, 11:04

    Не могу вставить ссылку - мышь выделывается

  • Irina__T 17 березня 2016, 11:05

    вообще-то для санаторно-курортного лечения не обязательно отпуск брать. лучше больничный лист оформлять. Но часто об этом умалчивают.
    а по теме-спросите сначала по телефону.

  • Marinka_Shushval 17 березня 2016, 16:26

    так,взагалі-то потрібно лікарняний.Але... Глобинський мясокомбінат таке підприємство,яке лишньої копієчки нікому не заплатить) навпаки,коли стаються виробниці травми-вмовляють людей оформляти як побутові,обіцяють *чорну* компенсацію і аля-улю . добре,що це ЧП сталось на колишньому місці роботи,хоча й там пропонували йому перехилити 50гр для обезболення)))
    по телефону нічого не кажуть

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу