Чилдрен Кинофест приглашает киевлян на бесплатный показ

Привіт друзі!

 

2 березня о 10:20 у столичному кінотеатрі «Жовтень» відбудеться безкоштовний показ пізнавального документальний фільму «Земля: Один вражаючий день».

 

Вхід на показ безкоштовний за умови попередньої реєстрації ЗА ПОСИЛАННЯМ.

 

Знятий за допомогою найсучасніших технологій, фільм запрошує глядачів у подорож нашою планетою у компанії різних тварин, та показує один день з їхнього життя. Для українського прокату фільм озвучив Олександр «Фоззі» Сидоренко з гурту ТНМК. Фільм відкривав 5-й ювілейний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

 

Питання, порушені у фільмі, можуть бути основою розмови з дітьми про екологію, тварин, взаємодію людини та природи. Стрічка буде цікавою дітям від 12 років.

 

У виробництві стрічки були задіяні більше ста чоловік: зйомки проходили у 22 країнах. У фільмі представлені 38 видів тварин, серед яких колібрі з Еквадору, великі панди з Китаю, білоголові лангури та японські журавлі. «Один вражаючий день» є продовженням одних з найдорожчих документальних фільмів в історії кіно – «Землі» та «Океанів».

Темы: Освіта

5 коментарів

  • ecoclub 22 лютого 2019, 20:21

    Ссылка уже не работает(( регистрация заарыта(

  • GlamKid 22 лютого 2019, 20:22

    Тю, я только увидела. Обычно там свободный вход и не проверяют.

  • Marischka 22 лютого 2019, 21:23

    Так это прошлогодняя программа, нет? Мы были на Лотте по Кестнеру. А на этот фильм не успели. Ждем фестиваль в этом году.

  • Ta_ta 26 лютого 2019, 22:20

    фестиваль идет 31.05-09.06. скорее всего фильм прошлогодний.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу