Чего я не знала о препаратах Унибиол и Бионазол

Сейчас готовим сайт, на котором будет собрана вся информация о том, как и в каких случаях принимать данные препараты, и на котром можно будет задать волнующие вас вопросы дрктору.

А пока делюсь информацией, которая стала для меня своего рода небольшим открытием. Текст, безусловно неполный, но, надеюсь, вы найдете здесь ответы на некоторые из своих вопросов. 

Дальше на языке оригинала:

 

БИОНАЗОЛ

Мiнiмальний курс лiкування складає 14 днів. В процесі лікування може з’являтись велика кількість виділень з носової порожнини, що є наслідком розблокування додаткових пазух. Виділення продовжуються до того часу, поки не наступить повне очищення синусів. З моменту зникнення симптомів захворювання (закладеність носу, значні виділення), які слід оцінювати в ранковий час, рекомендовано продовжити курс лікування протягом 5-6 діб.  Особливо важливим фактором є дотримання температурного режиму в помешканні. Температура повітря під час нічного сну, на висоті ліжка, повинна бути не нижче 24ºС. Для контролю на приліжковій тумбочці встановлюється повітряний термометр. Обігрів рекомендовано проводити водяними, масляними або електричними радіаторами, які не пересушують повітря. Середні витрати засобу на лікування: • гострий риніт – 1 упакування; • гострі синусити (гайморит, фронтит, етмоїдит, сфеноїдит) – 2 упакування; • хронічні синусити (гайморит, фронтит, етмоїдит, сфеноїдит)  – 2-3 упакування; • аденоїди – 4-6 упакувань; • отит – 1 упакування.

 

УНИБИОЛ

 Нейродерміт 

При інтенсивних висипаннях і зформованих товстих кірках в вигляді струпу, на ушкоджену поверхню накладається 6-8 шарова марлева пов҆язка з попередньо нанесеним засобом «Унібіол». Частота перев҆язки 2 рази на добу. Лікуівання проводиться  до повної очистки шкіри та зникнення запального процесу

Укуси комарів

Змазувати через 1-2 години місце укусу тоненьким шаром протягом 2-3 днів.

Тріщини сосків.

Лікування проводиться місцево. На сосок та ареолу накладається 10-ти шарова марлева серветка, з попередньо нанесеним тонким шаром засобом «Унібіол». Фіксується за допомогою бюстгальтера. Враховуючи постійне підтікання молока, замінюється серветка по мірі промокання. Особливо треба відмітити недопустимість використання дезінфікуючих розчинів (фукарцину, перекису водню, спиртового розчину діамантового зеленого, йоду та ін.) для обробки сосків. Курс лікування не менше 10 діб, але до повного за живлення ран. Надалі можна проводити профілактичне лікування для попередження повторного захворювання.

Герпетична інфекція

Лікуванння проводиться місцево за допомогою марлевої повязки з засобом «Унібіол». Перевязка 1 раз на добу до повного виздоровлення. Або змащування щогодини.

Фурункульоз

В стадії абсцедування необхідно розкрити гнійну порожнину та звільнити її вміст. Надалі накладається 8-ми шарова марлева серветка з засобом «Унібіол». Кратність перев҆язки 2 рази на добу. В стадії інфільтрації проводиться тільки консервативне лікування під пов҆язкою.

Пролежні

При першій стадії на змінену шкіру накладається повязка  з засобом «Унібіол». Перевязка один раз на добу. За 2-3 доби гіперемія та набряк зникає, а шкіра повертається до попереднього вигляду. При другій стадії процес лікування більш тривалий. За наявності епідермального міхура проводиться його видалення для повноцінного доступу лікувального засобу до раньової поверхні. Перевязка 2 рази на добу. Методика перевязки: на 8-10 шарову марлеву серветку за допомогою медичного шпателя тонким шаром наноситься засіб. Рана не обробляється дезінфікуючими розчинами (перикис водню 3%, спирт, йод та ін.), а виділення з рани промокаються стерильною марлевою серветкою. При третій та четвертій стадії тривалість лікування залежить від глибини ран, та коригується індивідуально. Методика лікування така ж як і при другій стадії.  Ведення процесу лікування на всьому протязі тільки під повязкою, до утворення сформованої шкіри.

Обмороження

На уражену ділянку накладається пов'язка з засобом «Унібіол» за звичайною методикою (8-10 шарова марлева серветка з нанесеним тонким шаром засобом). Кратність перев’язки – 2 рази на добу.Не допускається розтирання або масажування шкіри при обмороженні II-IV ступеня.

Кандидозний езофагіт

Методика використання: приймати через ротову порожнину (per os) по ½ чайної ложки 4-5 разів на добу натеще. Кратність прийому може збільшуватисть в залежності від складності процесу. Мінімальний курс лікування 10 діб.

 

Ерозія шийки матки.

Для ефективного введення використовується одноразовий шприц ємністю (10 – 20 мл.). Заповнення засобом проводиться через задю частину, вивівши поршень. За допомогою насадки від спринцівки глибоко в піхву вводиться 1 мл. препарата, попередньо нагрітого в теплій воді до температури тіла. Кратність введення 2 рази на добу. Мінімальний курс лікування 10 діб. Також можна самостійно виготовити вагінальні свічки (що зручніше).

Геморой

Методика застосування. Зазвичай обов’язково проводиться одночасне лікування зовнішнього та внутрішнього процесу. Для внутрішнього введеня використовується одноразовий шприц (2-5мл). Заповнюється через задю частину, вивівши поршень.  В пряму кишку за допомогою насадки від спринцівки вводиться 1мл засобу, попередньо нагрітого на водяній бані до 35-37 С⁰.На анальний сфінктер та варикозні вузли накладається 8 шарова марлева серветка з нанесеним тонким шаром препаратом. Процедура проводиться 2 рази на добу. Після кожного туалету обов’язково помитись під дущем стоячи та повторити процедуру. Сидячі ванночки не використовуються. Мінімальний курс лікування 14 діб. Також можна самостійно виготовити анальні свічки (що зручніше).

Трофічні виразки

При використанні методики лікування з використанням засобу «Унібіол» слід пам’ятати про недопустимість використання дезінфікуючих розчинів для обробки ран (спирт, спиртові розчини йоду та діамантового зеленого, перикис водню 3% та ін.). Методика використання. На 10-15 шарову стерильну марлеву серветку за допомогою медичного шпателя необхідно нанести тонкий шар засобу та накласти на рану.  Щоразу, під час  перев’язки, поверхня рани промокається стерильною серветкою, протираються оточуючі тканини. Кратність заміни пов’язки не рідше двох разів на добу. У випадку інтенсивного промокання серветка замінюється позачергово. Протягом лікування може спостерігатись виділення великої кількості гнійного та серозно-гнійного вмісту. Особливо це характерно перші 7-10 діб. Надалі кількість виділень зменшується відповідно до степені затихання процесу. Виведення з рани продуктів розпаду і життєдіяльності, знижує рівень інтоксикації місцевих тканин внаслідок чого наступає покращення репаративних процесів.

И еще интересный вариант применения РЕАБИЛИТАЦИЯ КОЖИ НОВОРОЖДЕННЫХ (ПЕРЕНОШЕНЫХ) Текст из отзыва :" ...Впервые увидела совет о лекарствах и решилась на покупку, не капли не пожалела. Грамотно рассказали, что к чему. Купила сразу себе и маме. Мама довольна, зимой мазалась прямо как кремом, хотя у нее на мед аллергия, никакой реакции не было. Я брала мазь с собой в роддом - и от трещин сосков отлично, и опрелости быстро заживляет. Первые дни у малышей (особенно переношенных, моя родилась на 42 неделе) слазит кожа прямо слоями, тоже мазали все тело - все быстро зажило.

Про средство от насморка отдельно скажу. За такие деньги смешные это просто чудо-лекарство.Насморк у старшего (нет и 3 лет) проходил за 2 дня.Капала и себе беременной. Его плюс в том, что оно не горчит, как мазь обычная, ребенок нормально дает себе закапать. Я еще брала не улучшенный флакон, заморочка со шприцом, а сейчас новая упаковка - вообще красота!.."

10 коментарів

  • NEMO1 23 травня 2015, 18:19

    Читаю и понимаю что и нам такие капельки надо))
    Я за мазь Вас каждый раз мысленно благодарю)

  • lolatiny 23 травня 2015, 19:01

    Спасибо, если будет желание, то на следующей неделе буду ехать себе за мазью, у нас начались комары, от зуда только этой "мазилкой" и спасаюсь, псилобальзам меня не берет.

  • Владислав 9 жовтня 2015, 21:24

    Вот официальный сайт Унибиол и Бионазол http://arborvitae.in.ua/
    также на этом сайте вы сможете приобрести данную продукцию

  • ролтмо 23 травня 2015, 19:01

    а где можно про мазь почитать

  • lolatiny 23 травня 2015, 19:04

    зайдите в мой дневник, там есть записи, в которых подробно рассказывала и давала ссылки на сайт доктора.

  • Владислав 9 жовтня 2015, 21:24

    Вот официальный сайт Унибиол и Бионазол http://arborvitae.in.ua/
    также на этом сайте вы сможете приобрести данную продукцию

  • Ksena 23 травня 2015, 23:33

    Еще раз Вам спасибо! Эти два препарата всегда с нами, ничего больше не покупаю. И что интересно, с последней простудой, а она у нас была где-то в декабре, ничем не болеем. Мазали для профилактики бионазолом в носиках у всех членов семьи ( мазали в течении 2 недель). Про мазь Унибиол: всегда мажу попку малого этой мазью, больше ничем. Дочка старшая получила ожог, мажет мазью, рубца почти уже не видно, а ведь поначалу наотрез отказывалась мазать, а теперь без напоминания сама мажет, видит результат. Короче говоря, препараты очень хорошие. Когда закончатся обязательно куплю еще.

  • lolatiny 24 травня 2015, 08:32

    Спасибо за отзыва, по ожогам рекомендую накладывать повязку 8-10 слоев бинта и зафиксировать пластырем или бинтиком - процесс пойдет значительно быстрее и эффективнее. Будьте здоровы!

  • Владислав 9 жовтня 2015, 21:24

    Вот официальный сайт Унибиол и Бионазол http://arborvitae.in.ua/
    также на этом сайте вы сможете приобрести данную продукцию

  • zueva 9 жовтня 2015, 22:08

    За следующую тему про унибол и бионазол не в личке, ваш эккаунт будет заблокирован в Клубе навсегда. Спасибо за понимание.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу