Коли серцю та душі тепло та радісно...Щира ВДЯЧНІСТЬ Снігуроньці Оксані (Булка)

Вже три роки поспіль наша родина приймає участь у Новорічному обміну на Кашалоті (тоді ще Клубма). Цей рік не став винятком, хоча чоловік скептично ставиться до такого обміну, вважає це моєю примхою.  Однак, в цьому році його думка кардинально змінилася, наша Снігуронька Оксана https://kashalot.com/users/bulka/  та її сім*я,  з міста Києва, принесла свято в нашу оселю, не тільки нашим дівчаткам, але мамі й тату. Вибачте, Оксано, що ВДЯЧНІСТЬ та ХВАСТИЩЕ не написала одразу. Домашній інет ледь дихає. Ще й якість фото не фонтан((

Кінець року для тендериста (ким я і працюю)  - це спекотний період, не зважаючи на погодні умови за вікном. Великий об*єм закупівель змусив мене забути про обмін (подарунки від мене виїхали 22 грудня, нажаль) і про подарунок, якимй має прийти, я просто забула((. 

Ввечері , 19 грудня, на Свято Святого Миколая, коли всі пропозиції були завантажені, деякі тендери програні, "на горіхи" від керівництва отримано(((.. о 17 годині зателефонував оператор з мого відділення, з проханням забрати подарунок від Снігуроньки....Оксана чарівною колісницею доправила подарунки до відділення, яке поряд зі мною. Рівень підняття настрою був швидкісний та неочікуваний.

Величезна коробка, яку ми з чоловіком та дітьми везли на задньому сидінні авто, вже чекала на відкриття. Що сказати.....мої ємоції, після важкого місяця та майже практичного звільнення за косячини на роботі, дали свій вихід, я сміялася, плакала від несподіванки таких подарунків. Як для мене особисто, так і для всіх членів родини в цілому.

Мамі дісталися такі дари: сумка Вікторія Сікрет  (не встигла зробити фото краще) (за помилки - вибачте, щановні читачі), захисна шапочка для волосся при косметичних процедурах, шоколадки

Тату (можна сказати і мамі також)))) самчнючий чорний чай зі смаком карамелі та кава (доречі, дуже якісна та смачна)з шоколадом, набір для чоловіків. Шоколад отримали всі .

Марійка (3,5 рочки) отримувала подарунки в 2 єтапи, на Миколайчика та на Новий рік. Буде ще 3 етап - Старий новий рік: це і крутезний пупс з аксесуарами, це набори Свинок Пеп, цукерки, набір для творчості з піску, ляльки ЛОЛ (на Старий Новий Рік відкриєво ще й капсулу. З поросятами спимо і їмо, та приймаємо ванни, а пупса ховаємо під подушкою, щоб Кабан-іклан не вкрав))).

Катруся (13 рочків) отримала набір для малювання (вона любить малювати і набір був дуже доречним та приніс багато +++емоцій. За рюкзак з паетками йде боротьба, бо і я такі речі люблю))) на роботі зацінили рюкзак на 5+, блокнот з паетками (під стиль рюкзака) Катруся записує справи на тиждень. Зручна штукенція, як виявилося. На голову, косметична повязка

Окремим рядком хочу написати про мрію мого, так саме мого,  дитинства, ажде в 1991-1995 (мені 7-10 років) роках ця міря була нездійсненна для моїх батьків (ціна космічна та й дістати проблема) - це ВІДРО!! желейних ведмедиків HARIBO, цілй кілограм ЩАСТЯ!!!. Смачнючі та свіженькі ведмежуйки....Дякую, ВАМ, Оксано, за здійснення мрій. Витягуючи їх з рюкзака, я заплакала....

Д​​​​

За листвіку окрема вдячність...я так люблю листівки, які напсані від душі від серця...

Оксано та вся Ваша родина, сімя Довгаль щиро вдячна Вам за теплі слова, емоції та враження від цьогорічного Новорічного Обміну. Нехай  у Вашому  домі панує любов та затишок. Щира Вдячність від мене, чоловіка  та Марійки та Катрусі.

 

Темы: Хвасти новорічних подарунків

14 коментарів

  • Faberge 9 січня 2019, 14:44 5

    Говорят "Дающему Бог дает"
    Молодец, Оксана, таких людей к сожалению единицы.
    Вот то чудо, которого ждут все участники обмена.

  • Elena31 9 січня 2019, 14:49

    Це, дійсно, чудо, ще й в такий день))) Справжній Миколайчик)))

  • Ruslanochka 9 січня 2019, 15:00 1

    Поздравляю с таким шикарным подарком! )Видно что человек действительно старался!))

  • Freekee 9 січня 2019, 15:06 1

    Какой классный подарок!
    Поздравляю!!!

  • mammi 9 січня 2019, 15:09

    Леночка, поздравляю еще раз! Пусть весь год будет таким же везучим, как новогодный обмен!
    Булка умничка!!!
    Обзор такой теплый и душевный :)

  • Elena31 9 січня 2019, 16:20

    Нинуля, спасибо))))

  • Salamon1 9 січня 2019, 15:10 2

    Ну ничего себе :grin:у вас действительно шикарная снегурочка! Подарок супер!

  • Kcenia17 9 січня 2019, 21:46

    Ооо,боги.) ПУСТЬ мои девчонки пропустят это обзор.))) Просматривают порой.
    Поздравляю.

  • Iren_Irena 9 січня 2019, 15:39 1

    Слушайте, ну о-очень хороший подарок , поздравляю !
    Видно, что снегурочка Ваша всей семье угодила) Молодчинка !

  • Equitable1 9 січня 2019, 15:55

    Подарок супер классный!!! Поздравляю!!! :) :) :)

  • megera 9 січня 2019, 16:40

    В мене цьогоріч також були найкращі Снігуроньки). Як і Ваша!
    Але наступного року народ даватиме хабаря адмінам, щоб йому дісталась Булка))

  • Elena31 9 січня 2019, 16:55

    :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: скажу так...подарунок зібраний з душею і теплом:heart_eyes::heart_eyes::hugging:.

  • marrry 10 січня 2019, 00:02 3

    по-моему, это лучший))

  • krem12365 10 січня 2019, 15:45

    Поздравляю)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу