Ергономічні рюкзачки

Хотілося б почути вашу думку про ерго-рюкзачки різних фірм.

Кажуть,що Pognae хороші,але вони дорожчі за ті,які українського виробництва.

Взагалі,який порадите взяти.Чи, може,краще шити на замовлення???

Такої темки ,наче,ще не було...


Теги: рюкзак-переноска

14 коментарів

  • Александра 15 лютого 2012, 16:20

    i love mum, российские. Супер! Рассмотреть можно тут - http://udobnonosim.com.ua/ilovemum.html?i5s3#i_love_mum

  • st_vira 15 лютого 2012, 16:22

    Такая тема уже поднималась и не раз, поищите там много фирм обсуждалось.

    У меня Понье я им очень довольна, относила малышку с 5 мес и до 1,10 лет каждый день, мы в нем и спали и сисю кушали, я не разу не пожалела, что купила, хотя вначале цена смущала, но на тот момент у всех знакомых были переноски Понье и сравнить было не с чем я решила не рисковать и не жалею, тем более еще дети будут и их в нем потаскаю :)

  • bijourr 15 лютого 2012, 16:24

    love and carry - украинский аналог понье. Мы были очень довольны

  • ИринаAngel777 15 лютого 2012, 16:29

    положительно отношусь к этому

    http://www.loveandcarry.com/ergobabycarriers/view/11

  • Ymkaa 15 лютого 2012, 16:35

    Подобных тем очень много.

    Я за эрго рюкзачки, сын одобрил. Иногда не могла уложить спать летом - садила в эрго и выходила на улицу, только так мог уснуть. С ним была в Карпатах и в Крыму- Гаспра.

    Остановила свой выбор на Вобман. Они очень компактны в отличии от Понье и других дорогих. Цена - качество супер. Не парят. Отличные цвета. Минусов не увидела. Продавать не стала. Советую.

  • Ymkaa 15 лютого 2012, 16:42

    Сори, у меня "Вомбат".

    А вот и темы

    https://kashalot.com/club/detskie-tovary/рюкзак-переноска/

  • Алла 15 лютого 2012, 16:45

    ой,велике спасибі!!!!))))

  • Анютка 15 лютого 2012, 17:04

    У нас тоже Понье.Присматривала его,ещё будучи беременной,так как старшую в садик надо водить-а младшую в коляске там ведь не оставлю..)Так вот-малую в нём носила с 4 мес.Ездили летом на море-мы коляску даже из машины не доставали!!Им пользовалась и пользуюсь до сих пор дома-когда малышка хочет к маме,а я занята)Сажу её за спину-и вместе пылесосим,моем посуду,готовим....Кстати,летом носила в нём и старшую-16кг.!!

  • Alinka_Braga 15 лютого 2012, 17:34

    У меня manduca я очень довольна! Могу носить и младшую дочку (8 мес) и старшую (2 года и 1 мес.), он трансформируется) пользовались с рождения, очень удобно)))но он дорогой( есть аналоги дешевле, наши украинские, они не уступают ни американским, ни немецким. Только берите чтоб лямки отстегивались, чтоб накрест можно было перестигнуть!

  • Катерина 15 лютого 2012, 17:37

    И у нас Понье. Довольные выбором.

  • Alenka 15 лютого 2012, 18:07

    у нас Pognae - СУПЕР!

    конечно дорого, но он того стоит, кроме того всегда можно купить бу

  • OmniaMea 15 лютого 2012, 21:39

    Я тут не так давно тоже эту тему поднимала

    https://kashalot.com/club/post-17820/

    В итоге так и не определилась. Все таки остановилась на и Ergo baby carrier, а вот между ними выбрать так и не могу. Русско-украинские мне как-то совсем не нравятся, вот не лежит душа и все тут! Скорее всего буду брать Pognae, исходя из цены. Но может тут еще чего присоветуют.

  • Maryasya 16 лютого 2012, 23:02

    Колись радила про рюкзачки в ЛС (особистих повідомленнях). Може і вам допоможе мій "трактат" оприділитись :)

    Щодо вибору між Ergo та Pognae давайте проаналізуємо разом.

    В мене ось такий http://udobnonosim.com.ua/Pognae-Dark-venice.html ціна 720грн, бо дівчинка і хотілось в квіточки. Якщо для хлопчика - то можна взяти і однотонний за 640 грн.

    А якщо візьмем Еrgo http://udobnonosim.com.ua/ergo-baby-carrier.html?i5s2#ergobaby то там найдешевший ! 1055. Тобто мінімальна різниця в 400 грн!!!

    Я восновному взяла японця)) через це.

    А якщо чесно, то нам добрі друзі порекомендували його (теж обшукали весь інтернет, потім прокористували рік). Як варіант теж розглядали Ерго , але сказали брати Поньє, тому що одинакова функціональність за досить різну ціну!!! Я не пожалкувала що взяла.

    На сайті пишуть, що ерго витримують до 40 кг!! ))) і хто таке дитя буде носити? :))

    З тим, що "Понье для некрупных деток" Я НЕ згідна. Моя булочка з маслом ))) переганяє ровесників.. ого-го), має десь 14 кг.. в свої майже 1,5 роки. І ми гарно там сиділи і відносились всю весну, літо та осінь. Спеціально щойно дивилась - нічого не рветься.. все в нормі. Правда уже зараз мені самій тяжко її двигати) Але якщо носити не більше 2 годин - то дискомфорту я не відчуваю. Зато якщо потаскати на руках хоч хв 15.. болить спина і чую нирки.

    Так що беріть - не прогадаєте.

    Щодо комфорту дитини - ви мабуть почитали і без мене про плюси ергономічних рюкзаків. Ми спокійно сиділи з розведеними ножками, дискомфорту не відчували.. Проблем теж не мали ніяких через це. Дитина за 10 днів до року сама пішла. Так що з цим все ок однозначно.

    Якість матеріалу - класна. Ношу скільки - а як новий.

    Єдине що можливо мінус:

    1. Дитину можна носити лицем до мами (від мами не можна - а вони іноді дуже так люблять, ну з часом привикає, так і проблем нема). На спині 1 раз носила - не зручно одягати, ще і вкусила мене, бо їй не сподобалось.

    2. Взимку нереально. Якщо мінімум одягу на мамі та дитині - супер. А якщо в комбінізоні дитя, а мама в куртці - не ах! Так що вибір на зиму - колясочка. І дитині тепліше.

    І ще якщо будете купувати переноску, обов'язково візьміть накладки на лямки - щоб дитя мало що гризти

    http://udobnonosim.com.ua/Pognae-accessories.html

    Це одна з найкращих моїх покупок.

    Вдалих і вам покупок!

  • OmniaMea 17 лютого 2012, 07:48

    @Maryasya Дуже дякую за таку розгорнуту відповідь. Взагалі, вже й справді вирішила взяти Pognae. З ними якось все зрозуміліше. Тому що Ерго на нашому ринку важко знайти оригінал, є підробка з такою самою етикеткою, є підробка під підробку. Ціни різняться від 300 до 1300, все з поміткою "новий". Тому "будем брать"! Дякую за побажання!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу