Німеччина з 19 грудня відкриває двері для українських заробітчан

19 грудня німецький парламент зніме обмеження на використання легального праці іноземних робітників. Зараз німецький роботодавець обмежений зобов’язанням віддавати пріоритет працівникові з Німеччини, в другу чергу зобов’язаний прийняти на роботу громадян з Євросоюзу.

Якщо роботодавець не зміг закрити вакансію працівником громадянином німеччини або з ЄС за два місяці ,  то тільки тоді він може найняти іноземця НЕ з ЄС. Тепер це обмеження знімається! Закон запрацює з Нового Року.

У Німеччині дефіцит понад півтора мільйона робітників. Середня зарплата в Німеччині 3. 300 євро.

Для українських заробітчан відкривається новий, дуже ліквідний ринок. За людей щиро радий.

Але, якщо український роботодавець запропонує навіть рівну зарплату на тлі всього того, що відбувається в Україні, будь-яка нормальна людина поїде і відвезе дітей. І буде жити в хороших умовах. Діти навчатимуться в нормальних школах. Ходитимуть по безпечним вулицях. Користуватимуться нормальною медициною. Переміщатимуться по відмінним дорогами. Це очевидно.

Україна дуже скоро перетворитися на країну пенсіонерів і корупціонерів.

З ким залишаться українські роботодавці важко уявити. На місце виїхали поляків приїхало пару мільйонів українських робітників. Кваліфікованих і невибагливих. На місце виїхали українців ніхто не приїхав і не приїде. Є більш благополучні країни з нормальними умовами життя. Туди і поїдуть трудові мігранти.

https://infofakt.com.ua/nimechchyna-z-19-hrudnia-vidkryvaie-dveri-dlia-ukrainskykh-zarobitchan/?fbclid=IwAR06XWaF8XSRowIeBRM_ar1ziv-NX_K6_IT8EIiUU8TIHUkOLhp3yHNws-M

15 коментарів

  • tatyana__777 4 грудня 2018, 20:37

    Забрала в избранное.

  • GreenRose 4 грудня 2018, 20:41

    в Німеччині багато мігрантів з азії, вони дуже небезпечні, а так там все ідеально для життя!!!

  • Krissi 4 грудня 2018, 20:58 4

    Тільки українці не вміють працювати так, як німці

  • Sabina 4 грудня 2018, 21:07 7

    Украина потеряет еще пару миллионов трудоспособного населения.

  • Bulka 4 грудня 2018, 21:20

    Их мигранты детки-бусинки с огромными заплаканными глазенками только в пропагандистских роликах. В местах их скопления совсем не безопасно. Моя родственница искала садик с наименьшим числом мигрантов. Кстати, была в шоке. Достаточно приличный садик и раз в месяц ты обязан забрать в стирку постели всей группы! Хочешь неси в прачечную, хочешь стирай дома. Девушка истерила, что не будет за арабами постирушки в своей машинке устраивать... Стирала и не жужжала. Представте такую обязаловку у нас ;) И минусов там много. Я, например, репу чешу от многих нюансов Канады.
    А выезжать ради детей... Вот у знакомой дочка с канадским гражданством, отучилась во Франции, с купленной там квартирой... возвращается. Не могу, говорит, хочу жить в Киеве. Мама с папой в ауте, а сын вообще сказал, что нафиг ему та Канада, тут так круто бизнес можно крутить, тут драйв, а там тоска пенсионерская... А как они когти туда рвали ...ради детишек.

  • 1 коментар
  • ketwomen 4 грудня 2018, 21:26

    Смотря в каком возрасте детей вывозить?!)

  • Marinka_B 4 грудня 2018, 22:03

    зашла посмотреть ролики про мигрантов - это же ужас!( они их жалеют, наказание смягчают, хотя должно быть жестко наоборот. Они же должны о своих заботиться и условия ставить!

  • My_land 4 грудня 2018, 22:40

    Да, тот же Бонн во что превратился ... Количество мусульманского населения впечатляет. А то, что они размножаются с геометрической прогрессией, заставляет задуматься.

  • Rena19 4 грудня 2018, 21:58

    Так треба ж німецьку мову знати, щоб поїхати

  • Antuaneta 4 грудня 2018, 23:22

    Не так все там радужно,если по улице идут больше 3 арабов или негров вместе,то белые для безопасности переходят на другую сторону улицы.

  • Alushka74 5 грудня 2018, 06:56

    Муж работает,не так всё там хорошо как пишут, иммигранты капец что творят,да за зарплаты больше чем в Польше,но язык надо знать а то очень тяжело!

  • Zolotkoia 5 грудня 2018, 17:52

    Про среднюю зп в 3300 это они хорошо приврали). Неделю назад смотрела новости по какому-то нем.каналу с данными статистики, там цифра была на порядок меньше.

  • Sabina 5 грудня 2018, 19:14

    На порядок это 330. Таких зарплат там нет, даже пособия и то больше

  • gtz__ 16 грудня 2021, 16:10

    @Sabina И всё же про 3300 средняя зарплата - это прям совсем мимо. Это как у нас взять среднюю зарпалату Ахметова и Васи-слесаря, средняя среди них двоих будет 1 млн) реальная средняя зп сейчас там не больше 2000 за квалифицированный труд со знанием языка, это для Германии очень мало, скромная довольно жизнь. Без знания немецкого и того меньше

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу