Сни, які повторюються .

 Тема " просто побалакати" . 

Кому не цікаво,  можете не читати)) :grin: Але думку дозволяю висловити - всеодно зараз в клубі  тихо-тихо)   :grin: 

Частенько бачу  як тут, в клубі, пишуть подібні теми про сни які повтооюються  час від часу. Дівки я з вами! :wink:

Скажу так. Сни  мене турбують? -ні! . Просто цікаво шо протягом мого життя вони повторюються, і ясна річ що з'являються нові) :grin: Частіше всього вони сняться коли перевтомленна, або після емоційного потрясіння. 

Давайте просто полялякаємо і порозказуємо одна одній що кому снилось? ("що гімно в рот котилось" ... :grin:,як казала моя сусідка, баба Катя) 

Мені частенько сниться що я від когось тікаю і тікаю в приміщенні де багато дверей і всі вони замкнуті окрім однієї і я її знаходжу відкриваю, а там така ж кімната (( і так по кругу.І так цілий сон. І так періодично мені сниться один і той же сон. Як в фільмі жахів . До речі такі моменти в фільмах жахів я не люблю і це відбилося  мабуть, на підсвідомості. Хоча якщо дивитись з точки зору психології то там ого-го варіантів))) В сонник онлайн краще не заглядати бо там можна таке прочитати, що прийдеться "доски шліфувати" :grin: 

 

Сняться змії. То взагалі окрема тема. Сняться в різних варіаціях, сниться що йду по дорозі, а вони лежать на шляху, сниться що в хату заповзають, сниться що обвивають моє тіло. Один раз снилось що вкусила.. А в кінці сну я або тікаю або рубаю їх як козак шаблею.Ну якби добро перемагає зло в кінці сну )  В житті я дуже боюся змій, тому моя підсвідомість іноді дає "прочухана"))) Хоча. Маю  дуже багато знайомих які вважають всі мої заслуги "манною з неба" :grin: Логічний ланцюжок. Хоча, тоді б снились жаби. Навіяло вчорашньою темою, яку видалили ((

 

Ще сниться автобус. Що не встигаю на нього. А якщо встигаю то немаю грошей за проїзд, або ж встигаю, а автобус не той))  :grin:  тут без варіантів чому так... Хоча з точки зору психології) ) Ух) 

 

Сниться колишній, іноді. :rofl: Сниться що ми разом і ми щасливі і цілуємось. Як прокидаюсь таке враження наче в гімно пірнула. Якщо скажете це тому що сумую, або ж є почуття, або ж хочу бути разом  або ж думаю за нього . Та ні. Ні те ні інше.Колись тут напишу цю історію "кохання"  Взагалі відносини були цікаві. Я довго не могла зрозуміти його і чому він себе так поводить зі мною і робить боляче, але чомусь було відчуття що я винна в тому і була весь час не така і все було не так. Ті відносини не принесли нічого хорошого  окрім моря сліз.  Мене врятувало те що я поїхала далеко від нього, а в нього була можливість приїхати, до мене, навіть я пропонувала все оплатити(закохана корова я була) , але не приїхав. На відстані було "люблю, сумую, не проживу без тебе і т. д." Але не приїхав. Я тоді зустріла свого майбутнього чоловіка і мене як відпустило. Вже потім пройшов час і я прочитала статтю про маніпуляторів і все прояснилось - він був звичайним маніпулятором. Ах, точно, я ж йому зрадила,  що кинула його після того як мої друзі розказали що бачили його не раз з іншою,  (не дивлячись на його регулярні зради до цього і ловила "на гарячому", але людина наскільки була впевнена що я психічно не врівноважена і в мене паранойя.Хто читав про маніпуляторів той знає про що я).  Ну якби ось так. І тепер це падло іноді мені являється в снах, хоча вже давно про нього не думаю, але моя підсвідомість любить мене "потролити" :grin: 

 

Ще сниться відпустка на морі де ми відпочивали минулого року сім'єю і то був найкращий в моєму житті відпочинок. Видно було дуже багато позитивних емоцій і то  відбилося на моїй підсвідомості)  :grin: Це приємний сонний серіал) 

 

Але сьогодні моя колекція поповнилася :grinning:. Сниться мені вже вдруге, що я в приміщенні, типу торгового центру. Сиджу за столиком а за сусіднім люди грають в настольну гру.Гра така цікава, ніколи такої не бачила. Знаю, дибільно звучить, але гра, чомусь, називається "київська" :monkey_face:Так от. Минулого сну вони просто грали, а я сиділа і думала в сні що то дуже нужна гра.. А цього сну - запросили мене, і розкинули на мене карточки, фішечки . Але щойно я протянула руку, як мене розбудили діти) )) :grin: Так і не зіграла. Аж засмутилась ))) :grin: Чекаю наступного разу :grinning:.) ) 

 

А які схожі сни сняться вам?? 

Ах і  від клубних "лікарів", які люблять тут ставити всім діагнози , чекаю направлення до психолога /психіатра , пропити заспокійливі /пролікуватись/перевірити гормони/зір/вагіну/кінцівки, схуднути /набрати/стати сироїдом /веганом , сходити до бабки /екстрасенса/знахара  перевірити в якій фазі Венера і т. д. 

Занесла все в тему "хники" , але  відношусь до всього з гумором.) :grin:

Чекаю на ваші розповіді) 

Темы: Хники

36 коментарів

  • Puppy_in_the_bush 24 листопада 2018, 13:23

    Сни символічні. Підсвідомість хоче щось сказати через повторення снів

  • Divashka 24 листопада 2018, 23:49

    Та все життя щось хоче сказати і ніяк))

  • oksana_14 24 листопада 2018, 13:42

    Менi снилась брудна вода. Регулярно. Сни були тривожнi. Результат - операция. Потiм знову. Пiшла до лiкаря, хоч нiчого не турбувало, лише сни. Нажаль, все одно було вже пiзно((((

  • Divashka 24 листопада 2018, 23:49

    Ого. Одужуйте і не хворійте!

  • Valia 24 листопада 2018, 15:22

    Мені колись часто снилось, що я гола вище пояса на вулиці або в людному місці, прикриваюсь тіль схрещеними на грудях руками. Або лише в одних трусах, або без трусів але в дуже коротеій сукні))) Чесно кажучи, ніколи не намагалась читати сонники з цього приводу.

  • Divashka 24 листопада 2018, 23:48

    Бляха. Мені тож таке снилось)) щось я забула за ці сни. Тільки я була в "чьом мать радила" :grin:

  • Alinkamalinka 25 листопада 2018, 00:37

    И мне такое иногда снится.

  • Ameli 25 листопада 2018, 12:31

    И мне такое снилось, читала,что это страх публичного осуждения. Страх сесть в лужу.

  • R9bina 24 листопада 2018, 15:24

    мені багато чого сниться. А з такого, трохи моторошного. Було колись, що наснилась тітка, наче в гості прийшла, посиділа, потім попрощалась та пішла (раніше вона мені ніколи не снилася). Я на ранок матері цей сон розказала, а мама й каже, "попрощатися приходила, скоро помре", а через день чи два дзвонять нам і кажуть, що тітка померла (але до цього йшло, бо ваона довго хворіла).

  • Divashka 24 листопада 2018, 23:50

    Ой. Часто чую таке що бувають сни - передвісники смерті...

  • Valia 25 листопада 2018, 00:08

    В мене історія була. В чоловіка померла бабуся (дідова сестра). Жила вона з ними в одному дворі, але в своїй хаті. Коли ми приїжджали до чоловвка додому, то спали в залі, вікна якого виходили на ту хату. В день похорону ближче до ранку сниться мені, що я виходила з залу, зупинилась і подивилась у вікно. А там з хати бабуся з тазиком виходить (при цьому я знаю, що вона померла і сьогодні похорон). Я з переляку прокинулась, кіт з нами був в кімнаті, захотів вийти, я встати боялась. В 6 ранку влітає свекруха, підйом, бабусина хата горить.

  • Pchelka 24 листопада 2018, 15:41

    Мне сны снятся каждую ночь, сколько себя помню. Всегда цветные, черное-белые вообще никогда не снились.
    Из всех снов есть несколько, которые повторяются, один я разгадала, второй пока не могу ни к чему привязать.
    Первый- это насекомые, всякие- муравьи, тараканы, блохи и пр. Это всегда снится к деньгам в течении пары дней, чем больше насекомых, тем больше денег.
    Есть еще сон с цунами, этот я разгадать не могу

  • Divashka 24 листопада 2018, 23:51

    Оу. Буду чекати щоб комахи снились :sunglasses:

  • InnA0608 25 листопада 2018, 00:12

    Воші якщо мені сняться і туалет з :poop::poop:завжди до грошей)

  • Sanechka 25 листопада 2018, 00:46

    О и мне цунами снилось как-то раньше часто, может просто впечатлительность такая ..

  • InnA0608 24 листопада 2018, 16:30

    Війна, збираю похапцем речі, дітей, дуже страшно...
    Ліфт, у якого випадає підлога, жесть, сниться багато років. І ше всяка Санта -Барбара кожної ночі :joy::joy:

  • Divashka 24 листопада 2018, 23:52

    Ох. Війна і це нічуть не смішно, особливо події за останні 5 років в країні (((

  • A_nastasiia__ 24 листопада 2018, 18:13

    Мне на протяжении 10 лет снилось раз 30, что я захожу в подъезд, а нашу квартиру найти не могу... И вот мы переехали месяц назад, угадайте, каким был первый сон на новом месте?))

  • Puppy_in_the_bush 24 листопада 2018, 23:50

    Знайшли квартиру)

  • Divashka 24 листопада 2018, 23:52

    Ви зробили мій вечір)) :grin:

  • A_nastasiia__ 25 листопада 2018, 19:42

    Дааа))

  • Alinkamalinka 24 листопада 2018, 22:34

    Мне много чего снится.Сны и цветные,и черно-белые,и и тусклые,и яркие бывают.Некоторые отчетливо помню еще лет с 14-15,каждую деталь,до мелочей.Часто снится школа(почему-то именно школа),что я сдаю экзамены,или пишу какие-то контрольные-самостоятельные и не могу написать,списать,сдать.Иногда бывают сны с продолжением.Часто снятся какие-то здания заброшенные,полузаброшенные,старые(школы,больницы зачастую).Иногда снятся сны с лестницами(не могу забраться по ним или спуститься).Вождение авто тоже частенько снится(водить я не умею и нет стремления и желания к этому).Вода(грязная или чистая).Еще терпеть не могу,когда снится,что я беременна.Но,самые странные сны для меня про убийство.Иногда снится мне,что или я,или вдвоем с мужем убиваем кого-то,а потом прячем труп.В таких снах меня беспокоит мысль,"что если его найдут","как сделать так,что бы его не нашли".В некоторых снах труп прячу почему-то в доме,закапываю или в подвале или в комнате,а потом боюсь,что бы тело не начало гнить,и что бы запах не вызвал подозрения.

  • 1 коментар
  • Divashka 24 листопада 2018, 23:54

    Нічого собі в вас сни!!! Мабуть багато дивитесь страшилок?

  • Valia 24 листопада 2018, 23:59

    Напомнили мне, что в школе когда еще училась, часто снилось, что я на уроке хочу спать и засыпаю. И тоже вождение снится хотя не умею водить, при этом всегда думаю лишь бы менты не остановили)))

  • Alinkamalinka 25 листопада 2018, 00:42

    А я все время думаю когда нужно скорость переключать,и еду все время на первой,очень медленно в правом ряду)).

  • Arlana 25 листопада 2018, 01:50

    Тільки на днях про це думала. Ось те. що в мене повторюється часто, але з великим проміжком часу.
    1. Що в мене випадають зуби. Просто підставляю руку і язиком виштовхую, бо відчуваю, що вони вже падають.
    2. Як я зі сходів злітаю. Вони то дуже стрімкі, то кілька сходинок нема і зазвичай високі. А мені так важко спускатись, я боюсь, а потім якось так розганяюсь і швидко перескакую все. Семимильними кроками.
    3. Їду на табуретці замість машини. І до речі гарно так кермую))
    4. Іду кудись без трусів, гола нижче пояса і натягую кофтину, бо соромно, а то щось не дуже виходить. Або, вибачте, на унітаз сідаю по справах, коли навкруги люди ходять. Тобто унітаз серед вулиці десь.
    Я думаю, що є ще щось і я просто не пригадую тепер, бо рідше повторялось.
    Не цікавилась що воно означає, хвилюють лише інколи сни з зубами, їх і так мало.

  • kitty83 25 листопада 2018, 10:11 1

    про табуретку:joy:- класс!

  • Divashka 25 листопада 2018, 10:23

    Про труси теж ніч о так. Мені сниться що гола і що в приміщенні де висить дешевенька тюль і я її в неї загортаюсь бо соромно і людей навкруги багато)) :grin:

  • Legendovna 25 листопада 2018, 06:22

    Ух ты,отличная тема)Мне часто снится или море или река,в общем чистая вода, очень люблю эти сны,жаль,не всегда купаюсь. Сны про рыбалку тоже достаточно частые (и совершенно никакого отношения к беременности не имеют))). Может потому,что я в детстве с папой ездила часто,но для меня это всегда хорошо и немного странно. Во сне я могу ловить рыбу в реке удочкой,на непонятно какую наживку; могу ловить руками в дырку в полу,могу ловить в огороде,в общем черти где и как. Недавно появились новые сны и я их не люблю...то ли мне нужно труп спрятать ,то ли самой прятаться,не пойму. Как будто ограниченное пространство типа большого поля в лесу или кустарника очень плотного и мне нужно там проползти, спрятаться и все это ужасно неприятно, только сегодня снова приснился,зачем оно мне?До сих пор внутри тревожное ощущение...

  • Divashka 25 листопада 2018, 10:25

    Ой. Не переживайте. Трупаки значить якась таємниця, а якщо хочете сховати то скоріш за все ви комусь щось не до говорите. Хоча. Фіг його знає що ці всі сни означають.

  • moyVera 25 листопада 2018, 08:18

    Мне часто снился сон что я от кого-то убегаю. ночью просыпалась в ужасе и оцепенении. Не могла слова сказать , руками и ногами пошевелить не могла. Как то когда была в терапии сказала об этом психологу. Что она делала и говорила я уже не помню. но я вспомнила себя в бабушкиной квартире . Я пряталась под столом от деда. Мне рассказывали что он был буйный когда пил. Мне было 5 лет когда у него случился инсульт. Он пролежал 17 лет и здоровым я его не помню почти. Я с детства боялась очень пьяных до ужаса , теперь понимаю почему.

  • Divashka 25 листопада 2018, 10:26

    Ого. Нічого собі. Аж мурашки.

  • ksush 25 листопада 2018, 11:36

    Сны это что-то интересное и мистическое, это не просто подсознание, это наверняка информация из вне в искаженном для нащего понимания виде.Моя мама говорила , что в детстве -юности жила рядом старенька бабушка которая отгадывала любой сон, даже самый глупый, тоесть говорила что произойдет и приблизительно когда... а иногда говорила, что надо посмотреть на звезды и тогда она скажет.... мистика, но факт

  • Alusik 25 листопада 2018, 11:40

    А мне много лет подряд снится, что мне надо сдавать школьные годовые контрольные и выпускные экзамены по математике, а я не знаю, как я буду их сдавать, т.к полный. Меня такой ужас охватывает от этого. И вообще, во сне не могу понять, почему я в школе должна сдавать эти экзамены, если я очень давно закончила школу и институт и своё от училась:)) Просыпаюсь после такого сна в ''холодном поту'':))

  • Alinkamalinka 25 листопада 2018, 20:19

    И мне такое снится,и именно школа,почему-то.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу