Відслойка плаценти....від чого це??????

Привіт всім!!!порадьте мені щось, в моєї невістки відслойка плаценти на 8мм,від чого це може бути???загалом все було добре, нічого не боліло, на 5 місяці аналізи погані....я так нервуюсь що сама не знаходжу собі місця, але нічим допомогти не можу.Сама вагітна і постійно плачу....  

Темы: Вагітність


Теги: плацента

6 коментарів

  • Олеся 9 лютого 2012, 16:38

    чула про таке, в інтернеті пише що при такому діагнозі потрібно практично весь час лежати і робити все що каже лікар

  • irchik27 9 лютого 2012, 16:55

    У мене була відслойка на 3-му місяці - обов’язково в лікарню. постійно лежала - вставати лише в туалет, не нервувати, не напружуватись. до себе ставитись дуже обережно, крапельниці і уколи робили - і так місяць, але вагітність зберегли. причиною може бути як інфекція, так і фізичний чинник - мене трусонуло в маршрутці, потім вже в лікарні рецидив, бо пройшлась сходами вгору. тому бути треба дуже обережною. і ви про свою дитинку подбайте, не нервуйте, бо нічого не зміните в ситуації з невісткою, а собі і своїй дитинці можете нашкодити.

  • Лариса 9 лютого 2012, 17:02

    У меня было отслойка плаценты на более раннем сроке (2 месяца). Необходимо строго выполнять назначения врача, лежать и вообще не вставать (только в туалет и то аккуратно) и все будет хорошо. Нам сейчас уже 1 год и 4 месяца.

  • Лилия Степанец 9 лютого 2012, 17:19

    Большое спасибо!!!

  • Elena 9 лютого 2012, 20:57

    у меня тоже была отслойка на 5 месяце,так я тоже больше лежала,физ не напрягалась,интимной жизнью тоже нельзя жить...через месяц потом пошла и уже все хорошо было)

    все будет ок!!!главное не накручеваться)

  • Лилия Степанец 10 лютого 2012, 09:47

    Девочки,спасибо за поддержку!!!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу