Скоро у продажу. ВСЛ

 

"Офіційна ціна на всі книги, які наразі лише готуються до друку будуть лише тоді, коли книги будуть надруковані. Про це (а також про їхні ціни) ми повідомимо у наших соціальних мережах та на сайті щойно отримаємо ці новинки з друкарні)"

 

З ФБ сторінки Видавництва Старого Лева. 

 

24 октября в 10:09 · 

:heart_eyes: А яка новинка поповнить українські книгарні вже за місяць!

«Різдвозавр» – найдивовижніша і найнеймовірніша різдвяна історія, яку тільки можна собі уявити. Хлопчик Вільям просить у Санти на Різдво динозавра і навіть не підозрює, чим обернеться його прохання. Гортаючи сторінки цієї веселої динамічної пригодницької книжки британського письменника і музиканта Тома Флетчера, ви довідаєтеся, хто допомагає Санті на Північному полюсі і хто намагається вполювати північних оленів, як з ненависті народжується дружба і чому містер Трандл понад усі свята любить Різдво. :snowflake: І, звісно, познайомитеся з найфантастичнішим книжковим героєм – Різдвозавром.

:christmas_tree: Читатимемо цю неймовірну історію для дітлахів вже наприкінці листопада у перекладі Марти Сахно

 

«Різдво у лісі» нашого улюбленого Ульфа Старка.

Герой цієї книжки – гном Буркотун, розсердившись через втрачену шапку і рукавиці, не хотів святкувати Різдво. Та попри буркотливий характер і невдоволення усім довкола напередодні свята Буркотун робить багато дрібних і великих добрих справ. Він рятує джмеля, який може загинути від холоду. А ще – дає прихисток кроленятам, що в завірюху відбилися від дому, шукаючи гнома, без якого Різдво не настане. :thinking: Чи вдасться вухастикам зустріти свято в родинному затишку – читайте у різдвяній казці відомого шведського письменника Ульфа Старка, яку дивовижно проілюструвала Ева Еріксон та переклала Галина Кирпа.

...саму книжку читатимемо вже за місяць ;)

 

20 октября в 11:07

ще одну новинку, яка уже полетіла в друкарню ;) Цього разу – це дивовижна і затишна історія від Dzvinka Matiyash під назвою «Подарунок від святого Миколая» з чудовими ілюстраціями Наталії Олійник.

:child: Щороку головний герой книжки – Олесь – нетерпляче чекає приходу святого Миколая. Та ось після розмови з однокласниками у серце хлопчика закрадається сумнів: чи справді святий існує? Може, дарунки ховають під подушку батьки? :thinking: Олесь дуже засмучений, та його чекає справжнє диво. Святий приходить до нього і запрошує в найдивовижнішу мандрівку у вічному часі. А ще наділяє :gift: особливим даром... Яким саме? Дізнаємося вже наприкінці листопада

 

23 октября в 11:21 · 

...покажемо вам ще одну новинку, яка уже полетіла в друкарню, –:evergreen_tree: «День народження ялинки»! :heart_eyes: Чудова книжка-картинка відомої української художниці Oksana Bula запросить малюків у зимову казку і навчить берегти природу разом з добрими духами лісу – туконі. А ще – стане неймовірним святковим подарунком для малюків ;)

 

 

22 октября в 14:18 · 

Снігу ще немає, але :snowflake: «Сніговірші для малят» уже готуються до друку, і зовсім скоро потішать українських читайликів ;)

:heart_eyes: До зимових свят Старий Лев підготував цю ошатну книжку для читання в родинному колі. А допомогли йому в цьому сучасні українські поетеси, поети та ілюстраторки. :wind_blowing_face: У «Сніговіршах для малят» багато веселих забав зі снігом, :snowman2: чарівних дарунків від святого :santa: Миколая і таємничих моментів Різдва й Нового року.

:writing_hand: Серед авторів збірки віршів для дітей: Marjana Savka, Galina Malik Galina, Галина Кирпа, катерина міхаліцина, Сашко Дерманський, Ігор Калинець, Oksana Lushchevska, Оксана Кротюк, Григорий Фалькович, Тетяна Винник, Юля Смаль, Наталя Поклад, Олеся Мамчич, Іван Андрусяк, Олександра Орлова. Упорядниця – Наталка Малетич.

:woman:‍:art: Серед ілюстраторів віршів такі відомі художники, як: Dasha Rakova, Оксана-Олександра Драчковська, Julia Pilipchatina, Наталія Олійник, Bogdana Bondar, Oksana Bula, Marta Koshulinska, Катерина Сад.

 

 

21 октября в 12:41 · 

А ми продовжуємо готувати для вас нові книжки. :tada: Одна з них – картонка для малюків – уже в друкарні і за кілька тижнів потішить українських читайликів ;)

«Всім пора колядувати» – про чарівну пору Різдва, коли трапляються різноманітні дива. :christmas_tree: І у цій різдвяній картонці колядують не лише діти, а й лісові звірята. Віршовані рядки класика української дитячої літератури Романа Завадовича легко запам’ятаються малечі, а завдяки барвистим ілюстраціям художниці Мар’яни Качмар можна вивчати з малятами назви тваринок і навіть музичних інструментів.

 

19 октября в 16:10 · 

до друкарні помандрувала ще одна неймовірна :heart:святкова новинка – «Лист до Миколая»! Щороку діти пишуть святому Миколаю безліч листів. Адже він може здійснити усі їхні мрії. І хоч іноді дитина просить гору подарунків, та врешті залишає найважливіше прохання. :christmas_tree: Здогадуєтеся, що найбільше хотів би отримати хлопчик з вірша Юля Смаль? Картонка в чудовому оформленні художниці Marta Koshulinska познайомить малят з найулюбленішим святим українських дітей.

Темы: украинские издательства

14 коментарів

  • IuliiaD 26 жовтня 2018, 08:20

    Вау!!! Первую нам точно надо :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

  • 1 коментар
  • miros_ya 26 жовтня 2018, 08:22

    :)
    Там, рекомендований вік 7-12 - вона ч/б і має 384 стр. Сині написи - це гіперпосилання, можна там подивитися розвороти

  • IuliiaD 26 жовтня 2018, 08:24

    Я посмотрела , что без картинок . Племяннику 9 как раз .

  • miros_ya 26 жовтня 2018, 08:27

    Вона із чб ілюстраціями. Трішки :)
    https://www.labirint.ru/books/611283/

  • hecuba 26 жовтня 2018, 09:26

    Люблю я різдвяні книги ВСЛ, доведеться декілька придбати )))

  • Ksena 26 жовтня 2018, 09:33

    Я б теж замовила першу книжку) Буду чекати продажу.

  • Torry 26 жовтня 2018, 09:51

    а где их можно будет купить?

  • miros_ya 26 жовтня 2018, 09:58

    ВСЛ, магазини, СП

  • Torry 26 жовтня 2018, 09:59

    дякую

  • Torry 26 жовтня 2018, 10:21

    а сколько буде стоить 1 книга?

  • miros_ya 26 жовтня 2018, 10:27

    Я не знаю цін ще. Видавництво їх не оголошувало

  • Torry 26 жовтня 2018, 10:34

    ок

  • Коментар видалено

  • Коментар видалено

  • librochka83 17 листопада 2018, 18:26

    Яке все цікаве! Чекаю нетерпінням цих новинок, особливо хочу Сніговірші та Різдво у лісі.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу