продам книги в отличнейшем состоянии!!70 и 50грн.

Чудове Чудовисько.тверл.обкл.тверда-.256сторінок-70грн

Чудове Чудовисько в країні жаховиськ.-тверд-.287стор.-70грн

Чудове Чудовисько і Погане Поганисько- тверд.-288стор.-70грн

 

1-Тут ідеться про зустріч і знайомство дівчинки-третьокласниці Соні з чудовиськом Чу. Усі ми звикли, що Чудовиська страшні, лихі, потворі. Тільки не наше. Чу добрий, «рожевого кольорову та ще й у синій горошок». Але життя в нього не безтурботне. Він повинен заробити сім подяк від людей, щоб його не закинули у Країну жаховиськ. Як же це зробити? Це можливо тільки завдяки щирій міцній дружбі. Книга пригодницька, надзвичайно динамічна, цікава. Дуже мені сподобалася манера написання, така забавна, комічна.

2-Друга, не менш цікава та захоплива частина про Чудового Чудовиська та Соні. Цього разу сюжет розвивається навколо пошуку літака, що повертався із Африки, і на якому перебували і батьки Соні. Виявляється, що батьків та й цілий літак викрало вже відоме нам Поганисько. Книга пригодницька, надзвичайно динамічна, цікава, детективна, не відпускає читача. Її хочеться прочитати за один духом, щоб дізнатися, чим усе закінчилося. Чи вдалося Мурчику і Чу врятувати батьків Соні та й цілий літак? І які пригоди та небезпеки траплялися на їхньому шляху?

3-Це третя частина про смішні та захопливі "моторошні" пригоди Чудового Чудовисько на ім’я Чу, та дівчинку Соню. Світові загрожує Погане Поганисько, воно хоче захопити усіх, але відважні друзі не дозволять перемогти злу у цій чудовій країні, а подолають його. Прекрасний сюжет, цікаві герої. Не зважаючи на те, що це вже третя частина, історія не менш цікава, як дві попередні, сюжет приковує увагу. Текст читати легко, мова мелодійна. Нашій 8-річній дитині дуже сподобалося проводити час за захопливим читанням.

1--Філіпек і весела сімейка-Обкладинка тверда.160стор.-50грн

---

Кумедні історії про веселого бешкетника Філіпека та його друзів розсмішать як дітей, так і дорослих. Вони побачать світ його очима - очима "дуже чемної, розважливої та розумної не на свої роки дитини", як він каже про себе.

Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

2---Філіпек і шалені канікули-тверда.144стор.-50грн

---

Канікули падають на родину маленького школяра Філіпека, як грім серед ясного неба. На бешкетника чекає дуже насичена "програма": викриття шпигуна, поїздка з дідусем у санаторій для літніх людей, спортивний табір з дівчатками-белеринами, "викрадення" власною тіткою, подушкова вечірка та ще чимало розваг. Бешкетник уміє розважити себе сам, та й усіх довкола!

Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

3---Філіпек і шкільні витівки-.тверда.160стор.-50грн

---

алий розумник Філіпек нарешті йде до школи, де на нього чекають старі друзі, нові пригоди та... ні хвилинки вільного часу. Філіпек усе встигає: допомагати друзям у навчанні та розкривати власні таланти, вчитися танцювати та їздити "слідами великих поляків", а ще -бешкетувати.

Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

отправка укр.почтой или новой

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу