Виплата, чи може бути припиненою

Доброго дня допоможіть з відповідю,

Чи може бути припинена виплата по догляду за дітьми до трьох років, якщо проживаєш в іншій області, а отримуєш допомогу, за місцем реєстрації?


Теги: выплаты

4 коментаря

  • Katjona 27 січня 2012, 19:06

    Я прописана в одном городе, живу в другом, а в собес обращалась по месту проживания.

  • Maring19 27 січня 2012, 21:55

    ні, виплата не може бути припинена за обставин зміни місця проживання...за отриманням допомоги ви звертаетесь до Управління праці і соціального захисту за місцем реєстрації (або фактичного проживання, а також і у випадку зміни місця проживання або реєстрації), її оформлюють, а суму виплати кожного місяця перераховують на картковий рахунок, або готівкою (в банку за нотаріальним дорученням її можуть виплачувати і вашій довіреній особі, вона також може і оформити її для Вас за наявності усіх необхідних документів).

  • Лєна 29 січня 2012, 21:59

    Дякую за відповідь, я в цьому була впевнена , але при звертанні до соц.захисту щоб мені перераховували кошти на картковий рахунок, вони дізнавшись що я проживаю в іншій області а отримую допомогу за місцем реєстрації погрожували припиненням виплати, коментуючи , що я тут не проживаю а просто зареєстрована. Але ж можна жити по 1 місяцю в рік в різних областях, то кожного місяця торбувати виходить різні соц.зах. Просто не логічно, законм цеж продумано, я їм так пояснила та вони стоять на своєму!

  • Maring19 29 січня 2012, 22:39

    Если вам приходиться часто переезжать, чтобы постоянно не проходить пере регистрацию в фонде, выдайте доверенность на человека, которому доверяете, по месту вашей регистрации, чтобы он мог продлевать действия карты в банке без вашего присутствия, а помощь все равно поступает на карту, вы можете снять деньги в любом банкомате или отделении этого банка, если не хотите платить комиссию за снятие наличных через банкоматы других банков. Или поищите банки-партнеры. Если уж совсем необходимо, могу погуглить нормативку, и сбросить вам ссылки.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу