Новорічні походеньки

Нам 2р з хвостиком. Перша наша новорічна Ялинка - дім учителя. Вистава в стилі Євро. Сама вистава коротенька, зал невеличкий, людей було мало. Мішка то яблука гриз то намагався на сцену вийти до Діда Мороза - забрати свій подарунок! Сподобалось що він міг ходити і нікому не заважати! Сама вистава нас майже не зацікавила. Але окремі персонажі привернули увагу: Дід Мороз (Мішка все в ньго хотів подарунок забрати), Бабай (Мішка тупав на нього ногою і казав: "Йди геть !!!"). Зрозуміла що в Україні ми б точно не висиділи. Не сподобалось що подарунки роздавали співробітниці, а не Дід Мороз. Мішка був у розпачі, він аж ледь не розплакався коли все скінчилось і ми стали виходити. Де ж обіцяний подарунок ??? Цукерки настрій підняли але чуда малюк так і не побачив. Невже тяжко посадити на роздачу подарунків ДМ ??? Це ж не Україна - ледей не більше 30.

 

Потім син з татком відвідали Дільфінарій. Мішка сильно хотів. Вів себе погано, крутився і хотів накормити дельфіна яблуком. А потім його ледь не поцілив у жіночку на ряд нижче. Це він уже вдруге в дельфінарій ходив. Перший раз був зі мною, меньший і нормально висидів.

Цирк! Я дуже хвилювалася. Син висидів на диво спокійно!!! Вистава була легка. Для діток його віку те що треба. Я очікувала що ми ледь висидим до перерви, а він сидів усю виставу з відкритим ротом! Було багато тварин. Я брала з собою сок, яблучко, смоктушку і давала йому коли виходили клоуни. 

Ось такі в нас походеньки.

Темы: Розваги і прогулянки


Теги: цирк, представление, дельфинарий

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу