Книги про природу від зіркових авторів - Потапа, Педана та Горбунова!

“Зірки PRO” — це книги про те, наскільки різноманітна і прекрасна природа нас оточує та як важливо піклуватися про її збереження. Вона допоможе зрозуміти дитині, як побудований світ тварин та чому дружба з природою так необхідна.

Також, до кожної книги додаються наліпки зі списком добрих справ, які можна зробити для тваринок.Книга Олексія Потапенка “Пан Їжак” ознайомить маленького читача з різними фактами про життя цих тваринок, наприклад, про те, що їжаки у захваті від запаху парфумів, не мають власних домівок та зовсім не носять з собою яблука на колючках, хоча саме так їх зображують у книжках. Доречі, їжачок зображений дуже сучасним - у крутому хіпстерскому вбранні.

Актор Олексій Горбунов розкаже дітям про те, які насправді круті вовки. Ці пухнастики мають дуже розвинену міміку і за позою вовка та положенням хвоста можна зрозуміти його настрій. А ще вони можуть розвивати швидкість до 65 кілометрів на годину та стрибати на 5 метрів. Головний вовк книги має чудове почуття гумору, потяг до самоіронії та шляхетний вигляд.Як любитель серфінгу Олександр Педан не дарма вирішив обрати головним героєм своєї книги дельфіна. Адже ці гарнюні не лише найрозумніші тварини на Землі, а й ті ще любителі посерфити на хвилях. Це їхнє улюблене заняття. А ще, коли дельфіни закохуються, то дарують своїм коханим подарунки, наприклад, букети водоростей :)

Від сьогодні ці чудові книжки в продажу! Скоріше купуйте та переконайтеся у письменницькій талановитості наших українських зірок!

2 коментаря

  • ivanochka 1 червня 2018, 22:29

    Ці книги були в продажу ще два тижні назад, причому на 25 грн. дешевше)

  • Zlatka_Ranok 1 червня 2018, 22:40

    Так, іх вартість була - 125 грн, але по попередньому замовленню, і в продажу іх ще не було) (на сайті видавництва можна було зробити попереднє замовлення за акційною ціною). А в продажу вони з'явилися тільки з 01.06 - сьогодні на Книжковому Арсеналі у Києві тільки була презентація від Олександра Педана :)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу