Україна(((

Всім доброго вечора. Пожаліюсь і вам. На території нашого міста є колишня військова частина. Ми живемо поряд із цією частиною. Земля, на якій знаходяться будівлі ВЧ належать міській раді, але знаходиться в користуванні МОУ. 

Так ось, сьогодні новий начальник приїжджав з візитом-оглядом-знайомством в цю ВЧ. Місцевий мешканець, який проживає поряд з ВЧ, наш сусід, великий і ненаситний господар, звернувся до цього начальника з проханням дати дозвіл на зрізання-зрубування дорослих здорових дерев, які ростуть на території ВЧ, собі на дрова. І начальник дозволив. Відповідно це все було усно, жодних письмових дозволів від міської ради, чи КЕЧ, чи екологічної служби немає. Слушно зауважити, що ці дерева не знаходяться поблизу мереж енергопостачання чи житлового будинку того мужчини, який їх зрізає, і не несуть ніякої небезпеки для людей. Я сама особисто бачила, як падало велике здорове дерево, яке вони спиляли. До голови міської ради я телефонувала, він не в курці цієї ситуації. Крім того тут ростуть ялини, яким вже більше 50ти років, висотою з 5ти поверховий будинок. Люди перед весіллям ходять в полк і зпилюють на брами гілки. Більшість ялинок в жахливому стані, всі нижні гілки зрізані, залишились голі стовбури і верхівки.

Після обіду ще одні наші сусіди взяли пилу і пішли собі різати дрова. 

Хочу знати, якщо б в вашому місті люди зрізали дерева, бо їм так хочеться, ви б мовчали??? Чи всерівно вам чим ви і ваші дітки дихають??? Чи задумуютесь над тим, чому ми так часто хворієм, і що це може бути пов'язано з поганою екологією?? І що б ви мені порадили-плюнути і забути, чи писати-дзвонити хоч кудись?? Чи це і так нічого не дасть, адже всі зараз живуть по принципу-моя хата зкраю??

Темы: Здоров*я

19 коментарів

  • Vitaliya 3 квітня 2018, 22:02 2

    а винват Порошенко,ёшкинкот
    быдлота
    Не молчите ! Фото,видеосъёмка тоже пригодится.

  • 15 коментарів
  • Vitaliya 3 квітня 2018, 23:48

    Зображення
  • Yuli4ka2007 3 квітня 2018, 23:49

    Так, прочитала. Дуже дякую!!! Ви мені дуже допомогли. Тепер треба завтра подзвонити тому начальнику і розумно йому статтями пояснити, нехай дзвонить до сторожів і ті нехай йдуть і виганяють сусідів. Надіюсь, що він мене вислухає, а не пошле куди подальше і не кине трубку

  • Vitaliya 3 квітня 2018, 23:50

    Стаття 153 Адміністративного кодексу України: «Знищення або ̲п̲о̲ш̲к̲о̲д̲ж̲е̲н̲н̲я̲ зелених насаджень (…) в населених пунктах, невжиття заходів для їх охорони (…) ─ тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 10 до 30 неопод. мінімумів доходів громадян.
    3) Кримінальний кодекс України, стаття 270 (1):
    1. Умисне знищення або ̲п̲о̲ш̲к̲о̲д̲ж̲е̲н̲н̲я̲ об'єктів житлово-комунального господарства (…) ─ карається штрафом від 100 до 250 неопод. мінімумів доходів громадян ... або обмеженням волі до трьох років.
    Прим. 1. Під об'єктами ЖКГ в цій статті слід розуміти об'єкти благоустрою (...).
    * зелені насадження є елементами об’єктів благоустрою відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст.21, ч.1, п.2.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу