Рецепты для пароварки,диета для ребенка после ацетона

Ребёнку 2.3 г.сегодня 6 день от ацетономического приступа.3 дня ацетона нет.начинаю по чуть-чуть вводить продукты.поделитесь, пожалуйста, проверенными рецептами или сайтами для пароварки.спасибо

38 коментарів

  • Solovyova_Irina 1 квітня 2018, 11:35

    Нельзя:
    Молочку всю
    Сырые овощи и фрукты
    Бульоны
    Тяжёлую пищу
    Свежих хлеб

  • 16 коментарів
  • Odessitka 2 квітня 2018, 10:45

    Frogi- нет,мне никто не подсказал и на то время я о таком не слышала.Методов проб и ошибок выявила на что ацетон,исключили эти продукты(молоко,сл.масло,селедка,кукур.палочки,сок магазинный) ,и уже 6 лет живем спокойно(раз в год бывает и "стрельнет",но спокойно выпаиваю дома)

  • Frogi 2 квітня 2018, 12:20

    Собственно это и так нельзя. Молочку можно только обезжиренную

  • Odessitka 2 квітня 2018, 21:06

    Верю).Селедку дали маленький кусочек попробовать( и так 2 раза,пока не поняли,что на нее реакция),а масло и сок давали в садике.И кукурузные палочки я ела с детства упаковками и подумать не могла,что малый от "жменьки" будет ацетонить..

  • Frogi 1 квітня 2018, 14:15

    Зображення
  • 8 коментарів
  • Aleksandra25 1 квітня 2018, 15:21

    у меня посл молочного часто ацетон и поднимается

  • Frogi 1 квітня 2018, 15:22

    Мой ребёнок не садиковский до 12 лет. А так это стол номер 5, такие столы есть в садиках. Главное что бы педиатр написал в заключении необходима диета и Т. Д. Тогда, им будут готовить отдельно

  • Kukusoa 2 квітня 2018, 14:04

    Спасибо

  • Lolaya 2 квітня 2018, 10:56

    В пароварку картопля невеликим кубиком, присолити, натерти сиру (у мене для такого діла пармезан його треба зовсім трошки) і зверху на кртоплю горбуша порізана порційним куском як на стейк, лимон. Діти рибу без томату не дуже шанують, а таку люблять.
    Паровий безжовтковий омлет, можна з овочами.
    Куряче філе з морквою.( в биточок в ценр викласти протушену моркву, скрутити рулетом, 20 хв. в пароварці протушити)
    Куряче мясо, молоко пасерована цибуля, 2 яйця, все на блендер. Це фарш доволі рідкий. У форму для кесів викласти массу в середину покласти вялений помідор, або шматочок сиру. В пароварку на 20хв. А якщо діета дозволяє, то можна запекти у формі в духовці. Я тонесенько нарізаю "лапті" з бекону, вистилаю ними вузьку форму щоб краї звисали і можна було загорнути їх наверх. Виходить щось схоже на к-су "варёнка". У сезон, бекон заміняю полосками з баклажану.

  • 1 коментар
  • Lolaya 2 квітня 2018, 15:03

    У моїх дітей ацетону ніколи не було, але дієтичне харчування у нас вітається, я люблю пароварку)))))))) Для дітей мяско у формі для кексів, нічим не перекладаю, воно гарно витягується з форми, а баклажан вони просто не розуміють, але їх тато любить таке, тож з одного "тіста" роблю так і так. Омлет роблю зазвичай зранку і дітям, у простих силіконових формах, сину вермедик, доньці сердечко))))) і начинка у них різна, одне любить з заморозкою ( овочева суміш, ложу кидаю у форму відразу) доньці щоб було без нічого, просто яйце молоко. Можна і у формі для рису. Головне не перестаратись і не перебити білки чи яйця, достатньо вилкою, побовтати. Ще як немає часу, ввечері а хочеться, роблю звичайний венігрет. На нижній ярус сирий буряк кубиком, зверху новий лоток з морквою кубиком, картопля вариться на плиті. На все про все 25 хв, буряк встигає зваритись, хоч не такий корисний як варений у шкурці, зате він є на столі))))))))))) а то як чекатимуть 2 години поки вкипить на плиті, то ніякого не їстимуть, бо я ледача мама). А ще не по темі, але у пороварці роблю рибне заливне, коли треба зробити красу "на гості". Тоненько нарізаю рибу, на тарелі викладаю потрібний узор із сирих шматочків, і як малюнок склався фоткаю, щоб не забути. Рибні шматки готую у пароварці, вигнуті чи закручені, як там моя фантазерка собі придумала. А потім готові варені шматки складаю по фото, заливаю, бульйоном з голів. Виходить як намальовне, портрет можу скласти, з риби, якщо когось треба вразити, а так зазвичай квіточки, кружечки)

  • Kukusoa 3 квітня 2018, 11:57

    Класно,якщо буде час, можете скинути таке фото? )дякую

  • Lolaya 3 квітня 2018, 12:53

    на Пасху буду робити, якщо на шашлик ніхто не витягне. Вже колись думала коли був конкурс, можна було б закинути, але фоткала на мильницю, не готувалась спецом, тож не стала)))))

  • Viktoriia555_ 5 квітня 2018, 23:21

    Отрегулируете водный баланс ребёнку , начните давать биодоступную воду ( слабо-щелочную) не проще постоянно ощелачивать организм и не ждать пока все дойдёт до капельниц, проведите антипаразитарную программу с сорбентами ))) чтобы не просто убить гельминты но и очень важно из вывести из организма)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу