Де купити меблі для спальнi та дитячої?

Дівчата з Західної України, де ви купували/замовляли меблі? Можливо підкажете майстрів або магазини в районі Поляни, Сваляви, Мукачево. Потрібні доросле і дитяче ліжка, шафа або комод. Чи краще замовляти з Франківська або Львова, щоб ще не дуже дорого за доставку. З Києва точно буде багато за ліжко. Поділіться перевіреними контактами, інтернет-магазинів також. Цікавить дерево за демократичну ціну) Завчасно дякую :)

Темы: Дім і побут

7 коментарів

  • Tanser 19 березня 2018, 18:10

    Я саме закінчила роботу над вибором дитячих ліжок. Можу порадити:
    1.Багато меблевих інтернет-магазинів пропонують безкоштовну доставку НП.
    2.Ми вибрали модель в онлайн магазині,показали у місцевому меблевому магазині і нам вони привезуть додому (ціна на 200грн.дешевша інтернет-магазину). Можливо і вам такий підійде варіант

  • Tanser 19 березня 2018, 18:11

    Рахували індивідуальну роботу(майстра)- виходило набагато дорожче.
    В нашій ситуації чоловік складе сам ліжка(там не тяжко(.

  • Natali_30 19 березня 2018, 18:14

    я розглядаю також фабричні меблі, швидше. Можете будь ласка поділитися в якому саме інтернет-магазині замовляли? Складемо також самі) Обираємо бюджетні серед якісних, якщо так можна сказати.

  • Tanser 19 березня 2018, 22:28

    https://itis.ua/krovat-nemo-80-190-arbor-drev
    На цьому сайті вибирали по функціях і потім показали в реальному магазині у нашому містечку-вони згодилися привести додому-на 200грн.дешевше,як в інтернет магазині.

  • Larisaa 19 березня 2018, 18:35

    Купляли ось тут http://brwmania.com.ua/prihozhaja/modulnye-prihozhie/modulnaja-prihozhaja-koen/ доставка НП платно, все в розібраному стані, є детальна інструкціяна зборку. Збирав нам представник від інтернет- магазину. За день зібрав стіл,шкаф,комод, пенал, прикроватну тумбочку. Ліжко прислали на тиждень пізніше, чоловік зібрав сам. Був запах тижнів два, в кімнаті не спали, постійно провітрювали.

  • Larisaa 19 березня 2018, 18:37

    Ой, я не дочитала, ви дерево шукаєте

  • Natali_30 19 березня 2018, 20:15

    дякую, знаю цю фірму. Шукаємо дерево, так)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу