мамочки Львова!отзовитесь!!!

Добрый день. Посоветуйте хорошую частную клинику для ребенка или семейную!

Темы: Послуги і компанії


Теги: частные поликлиники

10 коментарів

  • Mysya 30 березня 2015, 14:06

    Повністю в приватній не спостерігаємось, просто можу порадити конкретних лікарів, приймають як приватно, так і вдержавних поліклініках, або лікарні. ЛОР -Висоцька Роксана, кишково-шлункові захворювання, вірусні - Гайдук, в нього є лабораторія, зразу всі аналізи можна здати, на жаль до цього часу не можу знайти хорошого дитячого лікаря, аналізи тільки здаємо в Медісі, що знаходиться в Чорнобильській лікарні, УЗД також в Чорнобильській, лікар Козак.

  • Dejneris 30 березня 2015, 14:10

    А кого саме Вам треба? З приватних можу порадити Медікавер
    http://intersono.ua/ua/3610/poliklinika-medicover-likuvalno-konsultatyvne-viddilennja.html
    або клініку Святої Параскеви (але відгуки суперечливі). З державних-найкращі це ОХМаДит і Чорнобильська лікарня.

  • МаслИннка 30 березня 2015, 14:14

    В медикавер звонила,не раньше среды запись.

  • Mysya 30 березня 2015, 14:20

    Якщо маєте можливість, то можна в приймальне відділення лікарні дитячої на Орлика, дитину оглянуть, послухають, але лікування вони не назначають. Можна сказати, щоб поклали в лікарню, але там розплідник бактерій, різні дітки лежать. Якщо госпіталізують, то вже будуть колоти антибіотики.

  • МаслИннка 30 березня 2015, 14:12

    У ребенка уже второй день температура 38 и сильный грудной кашель ((мы не местные и гос.клиники нас не принимают.От скорой помощи никакой,сбили температуру и все (что мы сами делали)Нашла в инете 2 часные клиники но там по записи,и раньше среды доктора не дождатся (((

  • Likashot 30 березня 2015, 14:13

    Знайома моя їздила до алерголога в клініку Параскеви. була дуже задоволена. Я особисто до ЛОРа з молою ходила на Коновальця до Юрочка в приватний кабінет, бо в Охматдиті черги кілометрові. До трьох років як мала хворіла, то їздили в приватному порядку до Лариси Федорівни ( прізвища не пам"ятаю хоч вбий:)). Вона в Охматдиті, там є кафедра медичного, то вона там працює.

  • IkaSmile 30 березня 2015, 15:06

    Я свою дитину вожу в Чорнобильську лікарню, там є хороший педіатр Бобер Людмила Йосипівна, дуже хороший спеціаліст, а якщо малюку потрібні інші спеціалісти, то вона дзвонить і направляє нас, якщо хочете можу дати телефон

  • МаслИннка 30 березня 2015, 18:18

    не хочется ребенка с температурой 38 ,слезящимися глазками и забитим носиком куда-то возить.Хотела чтобы педиатр на дом пришел.

  • Likashot 30 березня 2015, 21:58

    Є ще Січкоріз Андрій Євгенович з Охматдиту, він їздить додому, якщо подзвонити йому. Але він дорогий лікар. Можете в гуглі прочитати відгуки про нього.

  • Yarmak_ 30 березня 2017, 17:40

    Хорошая база по педиатрам Львова вот на этом сайте есть - http://www.imedez.com/doctors/ukraine/lvov/pediatr/
    Там можно и подробную информацию о враче посмотреть, и отзывы почитать

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу