Підвісна ялинка)

 

Ми звикли до того, що новорічні ялинки бувають живими і штучними, але завжди виглядають як хвойне деревце, прикрашене іграшками і мішурою . А що ви скажете про варіант підвісної ялинки, яка повторює форму живого дерева, але при цьому складається з невагомих сніжинок(кульок, бусинок ) і ширяє над підлогою, стелею?

Незвичайний варіант традиційного новорічного декору однозначно припаде до смаку людям, які люблять все нестандартне. Крім того, така ялинка виключно зручна у випадку, якщо у вас є маленька дитина або тварина, яка не проти спробувати перекинути ялинку, що стоїть на підлозі.

Для виготовлення підвісної ялинки вам будуть потрібні:легкі предмети, у мене сніжинки( можна взяти - кульки, бурульки, бусинки)

кусачки алюмінієва ланцюжок; дротяний каркас у формі кола; волосінь; прозора калька з сантиметровими поділками-клітинами; алюмінієві стопори; великий карабін; невеликі карабіни. 

У мене трішки все простіше- решітка від мікрохвильової печі, волосінь, ножниці, сніжинки з гирлянди і дощик

Процес виготовлення підвісної ялинки складається з таких кроків:

Крок 1. Прикріпіть до проволочному каркаса металеві ланцюжки так (я взяла звичайні нитки), щоб утворилося подобу підстави для люстри з середньовічного житла. До речі, в якості такого каркасу можна використовувати круглу решітку від барбекю, у мене решітка з мікрохвильової печі)

Крок 2. Прикладіть шматок кальки з поділками і позначте місця майбутнього кріплення прикрас. Вони повинні висіти на різних рівнях, причому не обов'язково симетрично. Ялинка, виконана без симетрії, виглядає об'ємніше і виглядає більш стильно.(я пропустила цей крок) )

Крок 3. У зазначені точки прикріпіть нитки ліски на невеликих карабінах ( я просто привязувала) 

Крок 4. Починайте заповнювати підготовлений простір, рухаючись зверху та із середини. 

Крок 5. Продовжуйте розвішувати прикраси, поки не сформуєте ялинку. До речі, краще використовувати кульки та іграшки тільки одного кольору або два близьких тони  – така ялинка виглядає по-справжньому дизайнерською прикрасою. 

Крок 6. Зріжте зайву волосінь і помістіть ялинку на місце.Рекомендую збирати ялинку безпосередньо на місці її перебування, при транспортуванні - дуже путається  і потім дуууууууууже довго приходиться розпутувати(

Ось так виглядає конструкція

А це вирішила прикрасити решітку((( тепер є чим зайнятись у ночі))

Дякую, що заглянули, можливо комусь сподобається)

Ялинка в живу виглядає набагото цікавіше! )

 

Бажаю  усім веселих свят і щоб нічого Вас не засмучувало у Новому році!!!!)

 

 

Темы: Новорічний декор

Коментарі

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Повернутися до Клубу