Витинанка доні та її листівочки). Та трішки про макраме.

Ось така домашня робота-зробити витинанку.  О Боже!  Вона не знала що це!? Та ну як, невже не робили, та бути такого не може! Терміново рятую сітуейшн- "Польчик!  Нє вєшать нос! Зробимо таку, шо вчителька захоче собі в подарунок ) " Не вірила. Та це ж не важко -білий папірчик пополам, малюємо половину чогось, що буде симетричним, усілякі вирізи,  лінії додадуть об'єму ,їх легко вирізати манікюрними ножицями. Беремо ще папірчик, тільки контрастного кольору. З'єднали клеєм і вперед в школу! Так і вийшло-вчителька поставила 11 и попросила залишити для себе,і попросила щоб для галереї шкільної зробили ще. 

От радість дитині.  А мені від того, що прививаю доні любов до ремесел, які зараз, нажаль, забуваються . Також макраме вчимося плести. Чесно, я не вмію, по книжкам та відео разом вчимося. Виявляється, у кожного виду ремесел свій цілющий вплив на нервову систему. От за макраме ніколи не бралась, бо терпіння не вистачало на ті вузлики. А виявилось,  то як медитація-в'яжеш і всі думки на свої місця стають.  

От і моя робота. Доня свої браслетики вже роздарила)) 

А ще хочу похвастатись її листівочками.  Просто обожнюю бачення доні, її малюнки, вони такі.. дитячі та прості. Ось робила вчора, я тільки ідею з прапорцями підсказала та зі стрічкою. 

А це вона мені на Миколая зробила)))

От сором, хоч і українці,  та рідною мовою зовсім не користуємось, лише в документацїях та в школі по предмету. В Запорізькій області з цим туговато.  Не повірите, от зараз взагалі вперше пишу в Клубі українською! Сподобалось) Вирішила так спробувати, бо витинанка на російській звучить якось не так. 

Бажаю вам ,матусі та татусі, творчого натхнення, особливо в очікуванні новорічних свят! 

 

Темы: Поробки з дітьми

7 коментарів

  • ksjusha29 19 грудня 2017, 19:42

    Дочка красавица у вас)

  • vorona1 19 грудня 2017, 21:01

    Спасибо,передам ей)

  • Kinder22 19 грудня 2017, 19:45

    Умница и красавица! !

  • vorona1 19 грудня 2017, 21:02

    Спасибо, ей очень приятно

  • Olga_ah 19 грудня 2017, 20:09

    Яркая девочка)

  • vorona1 19 грудня 2017, 21:01

    Спасибо, передам ей))

  • natashanikol 19 грудня 2017, 20:38

    Да действительно некоторые слова вообще не переводимых на русский язык, сразу теряется шарм.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу