Виплата по вагітності

Доброго дня! Зацікавилась таким питанням, як виплата по вагітності студенткам. Можливо хто знає , як можна оформити цю допомогу, до кого потрібно звертатися і чи взагалі це реально зробити.

Темы: Вагітність


Теги: выплаты

2 коментаря

  • Viktoriya_mama 12 листопада 2011, 13:57

    Насколько я знаю никаких дополнительных выплат нет. Была на последнем курсе университета с первой беременность 5 лет назад только когда родила справку принесла что семья студентов сумму выплаты увеличили на 2 тысячи но ежемесячно потом как все получала. Обратитесь в совбес там скажут точнее.

  • Дарья 12 листопада 2011, 20:15

    Нещодавно оформлювала декретну відпустку (але разом з академвідпусткою, яку оформила ще раніше -- лежала довго у лікарні).

    Від держави дають виплати у розмірі одної стипендії на місяць на весь термін декретної відпустки (для цього, здається, треба знаходитися на бюджетній формі навчання) при наявності довідки з інституту, що Ви є студенткою, лікарняного по вагітності й пологам з жіночої консультації та заяви про відкриття карткового рахунку для соціальних виплат (я відкривала у Приват-банку). Мені ще оформили від інституту пів-стипендії як матдопомогу на час академвідпустки через хворобу, приходить на стипендійну картку, як і звичайно.

    Зверніться краще до Вашого деканату, там мають знати.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу