Полтавський обласний пологовий будинок

Доброго дня, всім! Хочу поділитися своєю історією про пологи, можливо комусь знадобиться мій відгук. Я народжувала в Полтавському обласному пологовому будинку, у відділенні Білої Тетяни Володимирівни. Туди я попала ще за 3 тижні до пологів, у мене були проблеми з щитовидною залозою і нирками. можу одразу ж сказати, що обстановка мені подобалася, персонал хороший, дуже мені подобалася і завідуюча, її ставлення до вагітних, вічлива, стримана. Про те, що народжуватиму саме тут, домовлялася раніше, але конкретного лікаря не обирала.

 

Схватки у мене розпочалися пізнім вечером, мене подивилися і сказали, що рано ще, всю ніч майже не спала, але другий раз уже пішла до лікаря о 6 ранку. Сказали, що незабаром народжу, прокололи пузир,уже о 8.30 відкриття було на 8 см. Тоді і почалися проблеми, схватки стали слабші, дитина не опускалася і до того ж почалися проблеми із серцем у дитини. Сказали, що в такому випадку тільки кесеровий розтин. Звичайно ж погодилася. Операцію почали робити близько 12, а в 12.05 народилася моя донечка Вікторія з ростом 54 см і вагою 4570г.))))))))))) Я почала приходити в себе о 13.20, і зразу ж приклали дитину до грудей. Потім, правда, манюню забрали, у неї почалися проблеми з диханням.((( Годували сумішшю,а до мене на постійне перебування принесли через 2 доби, тоді уже я почала годувати груддю. Я ж змогла підвестися з ліжка уже того дня близько півночі, допомогали медсестри. Загалом персонал мені сподобався, всі були уважні, можна було в будь-яку хвилину отримати відповідь на питання, показували як правильно зціжуватися і розказували, коли це потрібно. Спочатку моїм лікарем при пологах була Овчаренко Світлана Олександрівна, а вже на операції і сама завідуюча. Щодо наслідків операції, звичайно було боляче, особливо перші 3 дні, але вже до виписки (7 доба), почувала себе майже ідеально. Щодо потрачених коштів: анестезіологу заплатила 400 грн і офіційний внесок також 400 грн. Щодо інших витрат, то звичайно також були, але це вже були трати на дитинку. Лікарям більше нічого не платила( можливо це було і погано з моєї сторони). Просто потім нам довелося ще лежати 8 днів у дитячій лікарні і там також довелося трохи потратитися, бо на відміну від пологового будинку, навіть вату довелося купляти.Зараз у нас уже все добре, ми вдома, а 13 листопада моїй донечці виповниться 1 місяць!!!

Можу зробити такий висновок, що пологовий будинок і персонал мені дуже сподобалися і я залишилася задоволена. Так що рекомендую там народжувати і іншим. Велике всім спасибі! 

Темы: Розповіді про пологи


Теги: полтавская область

2 коментаря

  • Sophia_125 10 листопада 2011, 22:50

    желаю здоровья Вам и Вашему ребеночку! ростите большие и умненькие

  • Елена 16 листопада 2011, 16:19

    Спасибо большое!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу