Гузь Владимир Игоревич 5 роддом

Доброе утро, девочки, почитала отзывы о этом враче, в целом  только положительные, напишите кто у него рожал, как вам? Интересуют первые роды и если беременность с нюансами, как он берется за такое?  Как с ним договаривались? Приминяет ли в родах окситоцин? Как относится к эпидуральной анастезии? 

 

Темы: Вагітність

28 коментарів

  • Коментар видалено

  • Levchik 24 січня 2016, 11:48

    Я у него рожала 5 лет назад. Врач хороший, спокойный. Хотя роды мне простимулировал и окситоцин применял. Эпидуральную анастезию не использовала. После родов каждый день заходил в палату, перед выпиской осмотрел. Я к нему еще потом приезжала. Я ему очень благодарна за сыночка. Но от 5 роддома не в восторге.

  • Kattarina 24 січня 2016, 11:54

    а без стимуляции щас хоть кто-то роды принимает? А то как не почитаю рассказы, так накапали окситоцину и пузырь прокололи..

  • 5 коментарів
  • Kattarina 24 січня 2016, 17:49

    Спасибо, обязательно поищу ее в 3м и пообщаюсь!

  • Віка 9 лютого 2016, 23:12

    А скільки платили за роди в Мочалової Л.?

  • Natali_ya 10 лютого 2016, 14:22

    От 300 до 600у.е Но знаю девочек которые и 3000гр ей платили и довольны. Нужно приходить и говорить- есть такая*** сумма. Хотите берите меня или будем искать других кто захочет да и все. Нужно уметь договариваться. Все мы люди с разными достатками.

  • Sequense 24 січня 2016, 13:15

    Народжувала в 5 пологовому з особистим лікарем (не Гузь), стимулюють всіх. У мене було відкриття на 1 палець з 35 тижня, була у них на денному стаціонарі. Якби могли стимульнули б на 36,але дитина мала малу масу,тому й тримали.Призначили ліки,щоб поправлялася дитина в утробі, хоча не скажу,що маленька 2700 була, я купила,попила дні 2 ,а потім казала,що пити не буду,бо розріджує кров,а при родах це не дуже добре. На 39 тижні сказали приїжджати і лягати, я відтягувала...казала,що в мене все ок. Хоча через 2 дні сказали приїжджай і все. Приїхала,огляд на кріслі болючий з кров'ю, відкриття сказали на 3 пальці, іди чекай сказали. 2год після нічого....потім послали на клізьму...і тут через години 2 почалося капец...через кожних 2 хв спершу,потім секунди.....за годину я народила (разом зі схватками). Кололи окситоцин для покращення схваток, а в мене вийшло навпаки вкололи,а вони послабилися((( Кололи внутрішньовенне знеболювльне (але не епідуралку, я її не хотіла). На кріслі пробили пузир, за 3 потіги вилізла донечка (хоча й почали видавлювати,нічого мене не спитавши). Чоловік спостерігав,сказали треба бо дитина застягла в родових путях через припинення схваток (а все тому що не в пору і не треба нічого колоти). Надрізали,бо коротка пуповина, зашили. Потім після пологів колють окитоцин для скорочення матки і виявляється кетанов,який не можна при грудному вигодовуванні. (приїхала додому,а біль жахлива,хоча в пологовому ходила як нова копійка). Молока сказали немає в одній,а іншою не кормити бо потріскали соски. Покликала медсетру-принесли суміш,сказали молока в тебе не буде. Добре що мама приїхала моя, а то я ніколи не цікавилася за кормління, а в мене груди аж сині від молока, просто вже застій пішов,треба було помасажувати.Але всім все пофіг,навіть якщо контрактні пологи були. Сама була свідком як приходила перевірка по палатам і сказала,що до вечора палати звільнили від жінок...і що ви думаєте,всі почали масово народжувти(( Висновок:5 пологовий сам по собі мені дуже сподобався,просто може у всіх таке відношення у ікарів,аби в їх зміну і чим швидше. Найголовніше,що маленька здорова, а все інше вже пройдений етап.

  • 1 коментар
  • Taivi 24 січня 2016, 14:03

    Кошмар, если честно...и даже присутствие мужа не помогло...

  • SweetCherry 24 січня 2016, 14:16

    Мне он делал КС - хотя сначала очень не хотел. Девочке, с которой лежала в дородовом, стимулировал - но она сама попросила (потом все так быстро пошло, даже эпидуралку не успели сделать). Насчет ньюансов - передо мной у него рожала девочка с ДЦП. Разнакомилась до и после родов с медсестрами - ВСЕ его считают самым-самым профи. В целом, рд 5 - очень нравится (платишь и знаешь за что), но он нравится не только мне :), отсюда и "конвейер": врачам нужно заканчивать смены, в отделениях должны освобождаться койки. Но у всех ( с кем я общалась), кто рожали по договору со "своим" врачом ситуация такая: врач Вам говорит "Чувствуете схватки, звоните мне, и в больницу (не на скорой), и я Вас там жду..."
    Татьяна, думаю, у всех истории разные. Для успокоения: договоритесь в Владимиром Игоревичем о встрече, и спокойно обсудите свои ньюансы - одно дело - советы со стороны, а совсем другое - конкретно Ваша ситуация.

  • Taivi 24 січня 2016, 14:27

    Спасибо вам за ответ)

  • Zaznoba 24 січня 2016, 14:11

    Рожала у него, рекомендовали. Отличный, спокойный доктор. Первые роды были,успокоил,показал все. Окситоцин кололи, родила за 1.5 часа))) разрывы маленькие были. Но он очень внимательный,если на второго решусь - только к нему пойду))))

  • Zaznoba 24 січня 2016, 14:12

    Подойдёте к нему заранее, не думаю что откажется. Пусть всю историю посмортит, вас.думаю все отлично будет.

  • Taivi 24 січня 2016, 14:26

    Спасибо, большое!

  • Tatty 24 січня 2016, 20:36

    Я с ним договаривалась, на роды не пришел, рожала с его аспиранткой, а в самом конце пришла другая врач принять ребенка уже. Но деньги взял!

  • 2 коментаря
  • Tatty 24 січня 2016, 21:53

    контракт какой-то заключали, но по сравнению с той сумой, которая оговорена с врачом была, в контракте копейки). Это в 2012 было.

  • Sequense 24 січня 2016, 22:01

    а...бо зараз з лікарем не домовишся,лише по контракту

  • Tatty 24 січня 2016, 22:21

    Так надежней, когда официально

  • Nika_Polska 1 лютого 2016, 19:01

    В начале января с подругой рожали в 5 роддоме, она как раз у Гузя-все отлично прошло. А я у него в отделении лежала - отличный внимательный доктор

  • Puppy_in_the_bush 5 лютого 2016, 16:40

    Лежала в його відділенні. Ніжніше за нього мене ніхто не оглядав. Дуже хороший дядько.

  • ViktoriiaKh 25 липня 2019, 14:44

    Рідко коли лишаю відгуки, але якщо він допоможе хоч одній жінці обійти цього лікаря, я маю його опублікувати. Гузь скалічив мою долю. Мій син ніколи не бачив цього світу, а я ніколи не чула перший його крик. Більш як 2 місяці у моїй сім’ї невимовна скорбота.
    Коли була вагітною, обирала лікаря саме по відгукам на форумах, хотіла = найкращого. Наскільки я тепер шкодую про свій вибір…
    Це була моя 1 вагітність, не було навіть токсикозу, здавали аналізи, генетичні скрінінги. Все було чудово. На 36 тижні підписала контракт на пологи у 5 роддомі (27 000 грн.), особисто зустрілася з Гузем. Ходила на 38 і 39 тижнях до нього на огляди, за кожен огляд давала 500 грн., обіцяла додатково віддячити за пологи.
    Лікар сказав прийти на 40 тижні з речами (тепер розумію, що хотів пришвидшити пологи, хоча прямо про це не сказав). В день моєї появи дуже болюче оглянув на кріслі і привідкрив вручну шийку матки. Цілий день кровило і йшли болючі схватки з інтервалом кожних 5 хвилин; не могла спати і виснажилася. На мої скарги лікарі, в тому числі Гузь, не реагували, двічі оглянули на кріслі, сказали відкриття шийки матки 1 палець, не народжуєш. Це вже потім я дізналася про «слабкість родової діяльності», про «патологічні удавані перейми», на які лікар мав відреагувати по протоколу МОЗ протягом перших 6 годин. Жодної реакцій від Гузя протягом 20 годин, поки не відійшли води.
    У пологовому залі почалися справжні жахи: КТГ показувало проблеми з серцебиттям дитини, однак мені казали, що це проблема з апаратом і позою на спині, перекладали на бік, щоб апарат показував кращі дані. Паралельно капали щось у вену. Шийка матки не відкривалася, а тому Гузь відкривав її вручну (що є втручанням у процес пологів!). Надалі почалося найстрашніше. Гузь відкрив шийку матки, але перейм не було. Жодної. Гузь прямо про це запитував і кожного разу я відповідала негативно.
    Це вторинна слабкість родової діяльності, що вимагала негайних дій – виміру розміру тазу, якщо вузький – кесарів розтин, якщо нормальний – окситоцин, а при його неефективності – кесарів розтин. Гузь проігнорував це. Він самовпевнено покладався на свої роки практики і вирішив вичавлювати дитини. Вичавлювати! Крізь біль, я бачила, що щось не так, збіглися інші лікарі і медперсонал, однак, мені казали - все нормально. Гузь почав давати на живіт (що заборонено законом!!! це призводить до находженню голівки дитини на тазові кістки матері і крововилив у задню черепну ямку дитини!!!) і наказував тужитися, хоча я не відчувала потуг. Так продовжувалося хвилин 30, на ребрах - синяки. Однак, дитинка не просувалася, зовсім. І цей «лікар» вирішив покликати на допомогу чергового лікаря Добриніна. Далі Гузь робив епізіотомію і накладав вакуум, тоді як Добринін продовжував чавити з усієї сили на мій живіт.
    Я плачу, коли думаю, яких страждань зазнавав мій синочок (3 600 г.), коли його вбивали, не давши народитися.
    Некомпетентність і самовпевненість Гузя призвела до того, що мій син народився і не заплакав. «Чому він не плаче???» - я запитувала в сльозах на столі в родзалі і не отримувала відповіді… Тепер по спливу більш як 2 місяців коми у мого немовляти я знаю відповідь. Гузь став прокляттям мого сина, у якого крововиливи в голівці і розрив мозочкового намету, що несумісне з життям. Дитинка лежить в комі у тяжкому стані, не бачить, не дихає, не має рефлексів, страждає від судом. За дитину уже 2 місяці дихає апарат штучної вентиляції легень, у нього поколоті пальчики на ручках і ніжках від аналізів, стоять катетери, кормлять його через зонд. Я тримаю його за ручку і чую, як кажуть лікарі про паліативну допомогу і неминучу смерть дитини.
    А Гузь? Він двічі прочитав мені лекцію в операційній, що «якби він знав, він зробив би кесарів розтин, але різати мене не хотілося… Всі ми розумні, коли дивимося назад…». Слів «шкода» і «вибачте» я так ніколи і не почула… Вдома у мене стоїть пуста дитяча кімната і така ж пустота у серці…
    Заради благополуччя і в ім’я життя Вашої дитинки, обходьте цього «лікаря» якнайдалі!

  • Nita_ 16 червня 2020, 18:41

    09.04.2014 рожала по договоренности с этим врачем, первые роды, родила за 3 часа. Видимо это было связано с тем, что в этот день было день рождения главврача. Дело было уже к вечеру, видимо торопились, поставили окситоцинчик и ребенка выдавили. Представьте напуганную женщину, которой дико больно и мужчину, который явно больше по весу вдвое, давящего локтями на живот. У меня трещина в ребре, у ребенка Ликворная головная боль и отек головного мозга. Обнаружилось это все уже после выписки. Новорожденный ребенок не может спать по 3 часа в сутки, это не нормально. Дочь не спала почти, постоянно плакала, после нейросонографии, оказалось, что у нее отек вследствие выдавливания и она плачет просто потому, что у нее БОЛИТ ГОЛОВА, как при МИГРЕНИ!!! У ребенка, которому 3 недели!!!!! Слава Богу, все обошлось, вытянули! Сейчас все хорошо, прекрасная и здорова девочка!!
    P.S. Отдельный "привет" анестезиологу, так удачно сделал укол, что по сей день со спиной мучаюсь!
    P.P.S А также "привет" акушерке, которая прикладывая дочь мне к груди, увидев мой довольно скромный размер груди, сказала: "Ой, с такой нулевкой ты кормить не будешь!" Так вот - кормила 1, 9 месяцев!!! И молока было столько, что еле-еле закончила ГВ.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу