Аніме Твоє ім'я

 

Я завце й тиждень в мене буде проходити в перегляді японського аніме. Чесно кажучи глянула перше що запропонував мені сайт :joy::joy::joy:. Але бути мене чекало бінго у вигляді аніме під цікавою назвою Твоє ім'я. На перших хвилинах цього шедевру я не могла зрозуміти чого ж його так хвалять, звідки такі овації. Звичайні герої, заїжджений сюжет про обмін тілами. Проте з середини я зрозуміла чому цей фільм має стільки поціновувачів. Це не банальна казка про кохання, про принца і принцес. Це розповідь людей які #завжди щось або когось шукали#. 

Про нього можна писати довгі мемуари, але я додам лише кілька улюблених цитат і пораджу якщо у вас є 2 години вільного часу подивіться цей аніме, воно вас вразить до глибини вашої душі. 

​​​​​#########

Якщо ми один одного побачимо, то відразу зрозуміємо, що ти жив мною, а я жила тобою.

##########

Хто це? Кого я Хотів Побачити? Дорогу людину, котру я не хочу забути! Якого неможна забувати! Але кого ж? Кого? Кого? Кого? Твоє ім'я....

############

Нитки сплітаються і знаходять форму. Скручуються, переплутуються, часом розплутуються, рвуться, але потім сплітаються знову. Це - Мусубі, плетіння вузлів. Це - саме час.

 

Темы: мультики

4 коментаря

  • belova 27 листопада 2017, 22:02

    Потрібно буде глянути))Азія рулить)Я якось на корейські дорами підсіла.Сама не зрозуміла,як то сталося.Все таке банальне,але таке ж миле))

  • Melisenta 27 листопада 2017, 23:43

    О, це чудове аніме! Теж дивились з захватом) ще пораджу аніме-серіал "Твоя апрельская ложь", настільки атмосферний та теплий, я в захваті!)

  • Ioaana 28 листопада 2017, 07:31

    Дякую, гляну обов'язково

  • Dak0ta 28 листопада 2017, 11:07

    это шедевр я смотрела к сожалению дома и не смогла попасть в кино потому как сеансы в дневное время когда на работе, но с радость пересмотрела бы на большом экране.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу