ПРО НАБОЛІВШЕ. .S.O.S.

..................................................Всім привіт!.))) .............................................................

Думаю більшість із вас учасники аукціону... тут є як пордавці ,так і покупці..прошу вашу пораду! часто на аукціонах ( чи може я така фортова) виграю лот- а відмовляються продавати! ЦІНА НИЖЧА ,ЧИМ очікували. І що мені залишається? писати негатив по людину - це не для мене. Чому дають на оплату 2 дні нам як покупцям,але які умови для продавців??.

Пишу через те,що всі мої негативні отзиви це були покупки які я не викупила ВІД5 -20 гр ! всього! якась дешева дрібничка,і потім уже в переписці ми спорили, продавці ставали " В СТОЙКУ" - час вийшов, або 2 штне продам.. я хотіла і комісію вертати, і готова була ВИКУПИТИ БЕЗ ПРОБЛЕМ  деякі ТОВАРИ- але мені відмовляли.. і писали негативний отзив. навіть коли модератор розумів суть проблеми.І Я ПАМ*ЯТАЮ про кожну цю неприємність більш,аніж про КЛАСНИХ продавців,які розуміючі !

...............Отож, чи варто писати МЕНІ негативні отзиви ти продавцям,які мені відмовили. ТАк ,їх зараз декілька!

Темы: Пересилка товарів

8 коментарів

  • dyspet4er 16 листопада 2017, 21:10 3

    Пишите, вам же не стесняются отзывы писать

  • Grechanka 16 листопада 2017, 21:18 6

    Живите проще....забудьте про них...
    Зачем тратите энергию на НИЧТО?!

  • LeraLer 16 листопада 2017, 21:36 1

    Забейте...

  • Eskaa 16 листопада 2017, 22:19

    ) дякую,що ви відписались! я виговорилась і дійсно стало легше) !!!

  • mivgolga 16 листопада 2017, 23:20 2

    Я не писала ,входила в положение,в итоге вот тема моя https://kashalot.com/club/post-12566107/?self_ref=notify-club-comment

  • vlada2014 17 листопада 2017, 00:14

    Вообще жесть..

  • Eskaa 17 листопада 2017, 13:29

    та це взагалі!
    ! яке люди мають право прикриватись дітьми!!! і казать " буде бумерангом" -це таке бажає жінка з хворими дітьми... (((
    .. Моїм найбільшим розчаруванням,була покупка велосипеда дитині за 3 тис... Продавець молода мама 3 і ось-ось мала родити 4 дитину!!
    І що, немає святості.. дітьми прикравається ,а афер її сім*я накрутилла на ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ,..
    моя історія закінчилась поверненням( 80 заяв до поліції від людей,судові засідання проти СІМ*Ї- БАНДИ . нам повернули, за іших не знаю..

  • marina1791 16 листопада 2017, 23:53 3

    Я чомусь не пишу негативних відгук,навіть тоді, коли треба,але завтра напишу перший за невикуп лоту. Пару днів назад виграла 2 лоти за смішні ціни, то ставши на місце тих продавців запитала чи не жалко продавати за дешево, то писали,що це мало за лот. Я відмовилась від лотів,бо реально вони ті речі не за такі гроші купили. Розумію,що багато таких,які за копійку будуть сваритись,але це не про мене. Критикувати мене не треба,бо це ЛИШЕ моя думка.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу