Хотите, что бы в книгах не было ошибок? Приходите к нам работать!)

Видавництво Ранок запрошує відповідальну й творчу людину на посаду редактора навчальної та дитячої літератури, коректора та оператора комп'ютерної верстки.

Ми випускаємо цікаву й корисну літературу і хочемо з вашою допомогою робити це ще краще! Вимоги до редактора: - Добре знання (стилістика, граматика, пунктуація) та любов до української мови (бажання постійно вдосконалювати свої знання). - Досвід редагування; - Філологічна освіта (бажано — українська мова та література). Обов’язки: - Корегування та літературне редагування книжок. - Взаємодія з авторами, перекладачами, верстальниками. - Контроль проектів.

Основні обов’язки коректора: вичитування текстів, виправлення граматики (орфографія, пунктуація, стилістика). Ми візьмемо вас без особливих роздумів, якщо ваш життєвий принцип-абсолютна грамотність-добре володієте українською та російською мовами, маєте досвід роботи коректором(редактором).

В обов’язки оператора комп’ютерної верстки входить весь комплекс по підготовці матеріалів до друку. В роботі вам знадобиться знання PC, PhotoShop, Illustrator, InDesign, CorellDraw.

Долучайся до дружньої команди однодумців, з якими ти зможеш реалізувати свій творчий потенціал, для цього надсилай своє резюме на адресу ok@ranok.com.ua 

Темы: видавництво ранок

7 коментарів

  • Michael 8 листопада 2017, 02:01

    Хм... То есть, Вы намекаете на то, что корректора в издательстве не было в принципе? А его работу пытался выполнять (или заставили выполнять) лит редактор, у которого и своих обязанностей выше крыши? Лучше поздно, чем никого))

  • Zlatka_Ranok 13 листопада 2017, 10:03

    нет, корректор был. Требуется новый штатный сотрудник. Что ж Вы сразу перекручиваете?

  • Natulyasha 17 листопада 2017, 15:30

    Zlatka_Ranok, на этой вакансии можно работать удаленно, с другого города? Или только работать непосредственно в редакции?

  • Zlatka_Ranok 17 листопада 2017, 15:47

    Напишите пожалуйста на почту, этим занимается отдел кадров, я не в курсе. Просто решила поделиться, может кому-то будет интересно

  • Natulyasha 17 листопада 2017, 19:34

    хорошо, спасибо )

  • Marishka_kh 22 грудня 2017, 09:58

    здравствуйте. Еще ищите? Хочу знакомой девочке скинуть ссылку.

  • Zlatka_Ranok 22 грудня 2017, 10:00

    да честно сказать, не знаю... это я по своей инициативе решила помочь отделу кадров. Набирают в другой отдел. Но перекиньте, может на будущее

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу