Алкоголізм

Завжди усім роздаю поради, сьогодні порада і допомога потрібна мені. Річ у тім, що мій батько влаштувався декілька років на нову роботу, там познайомився з колегами, які вживають алкоголь кожен день, є привід чи немає - не важливо. Раніше я могла вплинути на тата, поговорити з ним, щоб менше пив. Але зараз, він зовсім нічого і нікого не хоче слухати. Ми з мамою плануємо кодування від алкоголізму для нього, вже знайшла медичний центр в Києві, ось http://narcologist.kiev.ua/ru/node/41 Хоча чула, що перед кодуванням потрібно не вживати алкоголь мінімум два тижні, щоб кодування подіяло. Хто з цим стикася, це правда? 

9 коментарів

  • Nezzabudka 26 жовтня 2017, 18:52

    Вы с мамой планируете..
    А он?
    Пока сам не захочет - все к одному месту(((
    Папу мама к врачу таскала, уколы, капельницы. Аж полгода не пил.
    Еще куда-то возила- деньги на ветер.

  • LizaKissa 26 жовтня 2017, 19:28

    Так, ми із мамою плануємо. Йому казали, що потрібно примати радикальні міри, він не сприймає це серйозно. Вмовити ще його можна буде на кодування, а от щоб не пив до кодування деякий час, це думаю не реально.

  • Nezzabudka 26 жовтня 2017, 19:03

    Да, там нужно какое-то время не пить.
    Описанные методы кодировании основаны по большей части на страхе выпьешь -умрешь. Тяга остается.

  • Alena_Dnepr 26 жовтня 2017, 19:03

    У знакомых была такая ситуация. Мужчина сменил работу, на ту где не пьют)

  • LizaKissa 26 жовтня 2017, 19:22

    Скоріш за все, так і прийдеться зробити, якщо нічого не допоможе. Хоча роботу на якій він працює, вважає ідеальною - тяжко буде вмовити. Та й знайти нову, зарез не легко.

  • Family_Style 26 жовтня 2017, 20:10

    это ничего не даст, будет находить другие поводы

  • Family_Style 26 жовтня 2017, 20:10

    Может зависит от вида кодировки, мужа когда кодировали, то нужно было три дня не принимать алкоголь перед посещением врача, затем еще неделю перед вторым посещением.

  • Fayna83 27 жовтня 2017, 01:13

    Знаю декількох людей які кодувалися і їм не допомогло. А ті, що покинули, то не від кодування, а від того, що захворіли і тупо злякались щдохнути( (вибачте за жорсткість). Батько пив, на скільки я знаю, мати не кодувалися, боялась за його життя, так як кажуть, що може померти. Потім він захворів, мабуть злякався, і вже років 6-7 не п'є. Так само сусід, почав кров'ю молитися і .. теж мабуть злякався, є ще такі випадки. Навіть не знаю, що порадити. Ми його і вмовляли і лякали... Поки сам не захотів нічого не допомагало. Тьху-тьху...
    Вам терпіння і бажаю щоб усе налагодилося!!!

  • Nezzabudka 27 жовтня 2017, 11:17

    мой папа тоже перестал пить 5 лет назад после инсульта. Испугался очень.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу