Вітаміни для годуючих матусь

Доброго дня матусі! 

Маю двох хлопчиків старшому 1,10 молодшому 5 місяців. Різниця маленька, і це досить таки важко, але варте того ❤ З молодшим ми на ГВ, вночі можем прокидатись раза 3-4, буває менше, вдень зазвичай засинає тоді, коли старший не спить, а коли старший лягає спати, молодший ну просто спати не хоче, ну і відповідно я не висипаюсь. Ніби вже звикла, але бувають такі дні, що просто очі тяжко розплющити, буваю дуже нервова і лінь така інколи наступає, що аж страшно :speak_no_evil::hear_no_evil::see_no_evil: Ось хочу запитати про якісь вітаміни, які можна під час ГВ, щоб не бути такою млявою, і не розсипатись поки підростуть діти, і чи допомагають вони бути хоч трішки бодрішою?!

6 коментарів

  • natasha1234 10 жовтня 2017, 12:04

    Послухаю,у нас різниця 1.6,зараз синочку 1.10 ,а доці 3,5 місяці,як я Вас розумію,тeж дужe важко,сама думала про вітаміни,бо нeрви також нe на місці ,думала купити Магнe В6,коли була вагітна приймала іх,вони мeні подобаються.

  • nastya_25 10 жовтня 2017, 12:06

    я вот за них теж згадала, в мене ще залишились після вагітності, п'ю по 1 таблетці 3 рази на день, але вирішила ще запитати у інших матусь, можливо хтось щось приймав інше)

  • NataSem 10 жовтня 2017, 12:07

    Нужно перетерпеть
    Витамины принимайие любые пренатальные

  • Lynxx 10 жовтня 2017, 17:22

    Витамины не помогут, сон все равно необходим. Подстраивайте режим старшего, спите днём с ними. Не приносите себя в жертву, ищите любые способы, но спать вы должны, пусть не совсем высыпаться, но достаточно. Это очень влияет на количество молока, помимо всего прочего.

  • nastya_25 10 жовтня 2017, 18:29

    та інколи вдається поспати, але ще те що постійно одна і та ж обстановка, обличчя. з меншим не сильно десь підеш, бо капризний, постійно на руки хоче, тай і старший буває істерики закатує, бо не по його щось.просто поки на ГВ його з чоловіком не залишу, щоб відпочити від них.
    хочу щось спробувати пити, щоб нерви зберегти, бо інколи так хочеться кричати :mask:

  • Lynxx 11 жовтня 2017, 15:02

    Валеріану заварити як чай і пити...
    від них відпочинете, як підростуть... я знаю, як вам, в мене троє

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу