Поїздка Ретро поїздом у Львові

Львів'яни або гості міста, хто ще захоче покататись на ретро поїзді, можливо наші враження допоможуть вам вирішити, чи взагалі вам це потрібно!

 

 

Наші враження про організацію цього "дійства" просто жахливі! ми надихнулися описом про поїзд Діда Мороза в Києві і вирішили покататись у Львові. проїзд дорослого коштує 10 грн, діти до 14 років - безкоштовно.їздить дійсно старий красивий  локомотив і 4 вагони. продає квитки одна каса і черга до неї кілометрова. квитки без вказаних місць. ми відстоявши свою чергу за 2 людини до себе почули, що квитків більше немає. а позаду нас було ще дуже-дуже багато людей. через хв 2 в касі знову почали продавати квитки, але попросили дітей брати на руки. коли ми дійшли до поїзда, провідники сказали що місць вже не має, заходьте та й шукайте собі де сісти як хочете, або стійте. супер! каса продовжувала продавати квитки! у вагонах дійсно майже не було місць. довелось трохи потіснити людей і попросити, щоб їхні панські сумочки їхали у них на руках, а не на сидіннях. там де місць на 3 чоловіка розляглись по двое + речі. багато людей стояли і загалом це нагадувало поїздку на звичайній елекртичці у час пік. було дуже задушливо і людно. організація відсутня!

ось так то все виглядало

ми доїхали до станції Брюховичі, і вирішили назад до Львова на цьому чудо поїзді не їхати. прогулялись до славної чебуречної, пообідали та й поїхали на маршрутці додому )))

Ретро поїзд ходитиме ще до 14 січня. якщо вам потрібна лазня з одночасним масажем - сердечно запрошую.

Темы: Розваги і прогулянки

8 коментарів

  • Коментар видалено

  • JannaFerre_ 9 січня 2016, 22:47

    Капєєєєц))) на десятку і прокатались, і попарились, і вражень отримали)))) дякую, що попередили!!!!

  • Reinbow 9 січня 2016, 23:49

    будь-ласка! )) ми туди з подругою запхалися, бо діткам дуже обіцяли і їхали через половину міста, то шкода було вже виходити. але вийшли в брюховичах і гарно прогулялись, подихали повітрям, поїли чебуреків і поїхали собі маршруткою додому.

  • MissEndry 13 січня 2016, 12:40

    Аналогично. Как с языка сняли. Сказать , что были в шоке - НИЧЕГО не сказать.Пожалела мамочек с детками и своего супруга. )) Он не был готов к таким удивительным поездкам. Ведь было обещано...
    выдержка из текста "....КИЕВ. 18 декабря. УНН. Во Львове во время новогодних праздников будет курсировать ретро-поезд. Об этом УНН сообщили в пресс-службе "Укрзализныци".
    Так, 19 и 20, 26 и 27 декабря, а с 2 и до 14 января - ежедневно в 13:30 с первого перрона главного вокзала станции Львов будет отправляться в путешествие паровоз Л-3535, который будет курсировать по маршруту Львов - Брюховичи - Львов.
    Праздничный поезд будет отправляться из Львова в 13:30 и прибывать в Брюховичи в 13:50. Обратно будет отправляться в 14:25 и прибывать во Львов в 14:45. Таким образом, продолжительность праздничного путешествия составит 1 час 15 минут.
    "Во время поездки в вагонах пассажиров ожидают рождественская атмосфера и прекрасные виды, а на станции Брюховичи юные железнодорожники организуют небольшое театрализованное действо", - сказано в сообщении.
    Отмечается, что за одну поездку поезд может перевезти 150 пассажиров.
    Источник: УНН
    ))))

  • Reinbow 13 січня 2016, 14:53

    150 в одном вагоне! )))))))))))))))))))

  • MissEndry 13 січня 2016, 15:51

    Хотя в кассе сказали 150 человек и не больше !

  • MissEndry 13 січня 2016, 15:52

    Мы повелись как детки.

  • MissEndry 13 січня 2016, 15:53

    А не восьмого числа Вы ездили?

  • Reinbow 13 січня 2016, 21:07

    9 в субботу

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу