Потрібна консультація по виплаті аліментів

Цікавить як проходить відрахування аліментів та заборгованості в державних організаціях після того як надійшло до них виконавче провадження. 

Два тижні тому колишньому чоловіку ( який ухилявся від сплати довгий час ) на роботу ( державна організація) з виконавчої служби надійшло виконавче провадження про стягнення аліментів та заборгованості в розмірі не менше 50%. Наразі жодних коштів ненадійшло .

В які терміни бухгалтерія повинна провести розрахунок та перераховувати кошти . Строк звіту бухгалтерії виконавчій службі кожне 10 число. Лист надійшов в двадцятих числах минулого місяця.

 

Можливо хтось з таким стикався , розясніть будьласка буду дуже вдячна.

 

Наперед дякую.


Теги: выплаты, алименты

5 коментарів

  • Blondinkavzakone 2 грудня 2014, 14:42

    Смотря на какое число идёт выплата зарплаты. У нас на 25 число уже все закрывается, то есть если письмо пришло 25 или даже 23-24, то бухгалтер могла не удерживать уже. Тогда в конце следующего месяца будет удержание. А может наоборот задержка по зп и все ещё придёт. Тут нужно на работу кмц звонить и уточнять.

  • 1 коментар
  • Anna12 2 грудня 2014, 14:51

    Нажаль на його роботі мені таку інформацію ніхто ненадасть . А от відзвітувати про стягнення у виконавчу вони мусять до 10 числа, і як пояснив адвокат , якщо стягнення не буде то можна зветртатись вже у прокуратуру ( невиконання службових обов"язків) . Через це сижу і думаю чи правильно пояснив адвокат.

  • Nadin_ua 2 грудня 2014, 15:40

    @Anna12 А Вы сами предоставили документы куда алименты перечислять? А то у меня одна мама так скандалила и в прокуратуру писала, я то из ЗП мужа удерживала, а реквизиты были даны неправильные и все суммы возвращались. А бывший муж, координаты истца не давал и уточнить реквизиты я не могла.

  • Anna12 2 грудня 2014, 15:47

    @Nadin_ua всі документи передавала виконавча служба втому числі банківську роздруківку з моїми реквізитами. А мама правильно скандалила , вам треба було у виконавчу службу звернутись відразу як тільки побачили ,що кошти повертаються . Вони звязуються з позивачем особисто і уточнюють реквізити.

  • Коментар видалено

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Повернутися до Клубу