Зволожувач повітря Вулкан міні Valcano зволожувач black

Крок ставки - 50 грн

Ставки приймаються до 2 трав. 23:53


На Кашалоті 2 роки
202 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 1 дня

Про товар

Настільний увлажнитель-аромадифузор призначений для поліпшення мікроклімату в приміщенні площею до 20 кв. м. Вологе повітря полегшує дихання і покращує якість сна особливо волога в отопительный період. Умний маленький дифузор має функцію автоматичного відключення при недостатній кількості рідини в резервуарі.

Портативний увлажнитель-ночник володіє яскравою світлодіодною підсвіткою. Ефект вогнища напіврізних квітів аромадиффузор-увлажнителя украшают парообразование. Для благоухання приміщення додайте водорозчинні ефірні масла в резервуар і аромат розпилюється в приміщенні. Зволожувач-ароматизатор ідеальний для проведення ароматерапії в кімнаті.

Електричний ароматичний зволожувач завдяки своїй безшумності (до 40 дБ) і малому розміру підходить для зволоження в квартирі та офісі. Міні-увлажнитель підходить для дитячої спальні. Стильний вид домашнього побутового приладу прикрасить будь-який інтер'єр, компактний об'єм в 130 мл не займе багато місць, але при цьому буде працювати Вас до 6 годин без доливки. Вода легко заливається в ємність аромату зволожувача через верх. Комфортний нічник-увлажнитель має 3 режими підсвітки.

Потужність кліматичної техніки з led-підсвіткою – 4,5 Вт