Зубна паста Paradontax сomplete Protection Extra Fresh 75 млОригинал!

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
4 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Германия

Завдяки щоденній застосування засобу ваше дихання буде свіжим, а емаль — міцною. Паста глибоко очищає і відбілює зуби. Фтор насичує зубну емаль необхідними мінералами, роблячи її міцнішою. Бікарбонат натрію усуває зубний наліт і неприємний запах. Регулярно використовуючи засіб, ви забудете про проблему кровоточивості та хворобливості ясен. Регулярний і ретельний догляд за порожниною рота — гарантія здоров'я!

Зубна паста Paradontax Complete Protection Extra Fresh - ефективний засіб, головне завдання якого - допомогти попередити та зупинити проблеми з яснами. Він активно бореться зі шкідливими мікроорганізмами, усуває запалення та кровоточивість, а також дбайливо очищує ротову порожнину. Зубна паста Paradontax Complete Protection Extra Fresh зміцнює зуби та чудово освіжає подих, забезпечуючи комфорт на цілий день.

Зуби будуть здоровими та білосніжними, якщо ви будете за ними правильно і постійно доглядати: чистити їх двічі в день не менше двох хвилин кожен раз, полоскати після прийняття їжі, видаляти залишки їжі з міжзубних проміжків за допомогою зубної нитки, а також використовувати якісну щітку правильно підібраної жорсткості. Зубна паста «Екстрасвіжість. Комплексний захист» британського бренду Parodontax підтримує здоров'я зубів і ясен.

Відгуки

Супер! Я рекомендую к покупке!