знеболюючі та жароознижуючі сша

Стартова ціна - 200 грн

Бліц-ціна - 200 грн

Крок ставки - 50 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

відправка тільки Новою Поштою

Aleve Liquid Gels Naproxen 220mg Aleve відноситься до нестероїдних протизапальних ліків.

:point_right:Застосування Aleve ефективно при болях, що виникають при міалгії, невралгії, тендините, артралгії, радикуліті, онкологічних захворюваннях, аднекситі, альгодисменореї, а також при зубний, головний, посттравматичної, післяопераційної, післяпологовий біль.

:point_right:Також Aleve можна призначати при запаленнях ЛОР-органів інфекційного характеру, що протікають з вираженим больовим синдромом (отит, тонзиліт, фарингіт) і для усунення лихоманки, що виникає при застуді та інфекційних захворюваннях.

:point_right:Протипоказання: Aleve заборонено при гострих ерозивно-виразкових ураженнях ШЛУНКОВО-кишкового тракту, пригнічення кровотворного процесу в кістковому мозку, ниркової та печінкової недостатності, під час лактації, вагітність, при бронхіальній «аспірінової» астми, що протікає одночасно з хронічним поліпозом носа та носових пазух на тлі непереносимості препаратів

піразолонового ряду («аспіринова» тріада). Медикамент протипоказаний дітям до року.

:point_right:Спосіб застосування і дозування: Для проведення підтримуючого лікування призначають 500 мг Aleve в день, які поділяють на 2 прийоми. Для купірування гострого нападу подагри приймають спочатку 825 мг препарату, потім кожні 8 годин по 275 мг. При хворобливої менструації (альгодисменореї) слід приймати початкову дозу 500 мг, потім протягом 3-4 днів по 275 мг кожні 6-8 годин. Для лікування мігрені рекомендована дозування Aleve становить 500 мг.

:white_check_mark: :flag-lr:Країна виробник США:flag-lr:

:white_check_mark: в лоті 50 таблеток