☘ Злитий купальник для дівчинки від Tchibo (Німеччина), розмір: 110-116

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 2 лип. 22:19


На Кашалоті 8 роки
1,3 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Еластичний, стійкий, швидке висихання;

Хлоро стійкий;

Стійкий до УФ випромінювання.

З волокном XTRA LIFE LYCRA: ще більш стійкий до хлору і стійкий до ультрафіолетового випромінювання. Міцний і розмірно стабільний.

матеріал:

82% поліамід, 18% еластан (чорний Xtra Life LYCRA)

Хtra Life LYCRA

Еластан Xtra Life LYCRA був розроблений спеціально для купальників, більш стійкий до поту, УФ-випромінювання, хлору і масел, які можуть бути включені в сонцезахисні креми. Використання волокна-Xtra Life Lycra допомагає продовжити термін служби вашого купальника і зменшити подразнюючу провисання, забезпечує високу, міцну еластичність, хлоро стійкі і стійкі до ультрафіолетового випромінювання і, таким чином, дуже добре підходить для купальників.

Волокно LYCRA можна розтягувати до 4-7 разів у порівнянні з попередньою довжиною та - знову повертати в свою первісну довжину. Це дуже еластичні і дуже тонкі волокна від яких залежить ідеальна підгонка і збереження форми

Колір: як на фото

Пральня: Ніжний цикл прання 40 ° С максимум

Розмір: 110/116

ПОГ: 24 см

Напівобхват стегон: 24 см

Довжина: 50 см

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!