Зимовий дитячий комбенізон з качиним пухом розмір 110 см

Стартова ціна - 2800 грн

Бліц-ціна - 2800 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 11 роки
59 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Легкий та теплий!!! Зимовий костюм виручить вас протягом відразу трьох пір року: осінь-зима-весна, тому що наповнювачем є натуральний матеріал - качиний пух, що не дозволяє ні спітніти дитині навесні і восени, ні замерзнути в лютий мороз взимку (перевірено на власному досвіді) і декількох років. Прати можна в пральній машинці при 30 градусах або вручну. Водовідштовхувальна, непродувна тканина.

Курточка спереду забезпечено додатковою утепленою великою планкою і кумедним малюнком дракончика, комірцем стійкою і теплим капюшоном. На спинці також є акуратний малюнок дракончика. На рукавах присутні вовняні манжети, довжину рукава можна регулювати за рахунок двосторонньої тканини.

Комбінезон застібається на кнопки (кілька рядів), з високою спинкою, знизу також оброблений з двосторонньої тканини.

Виріб пошито якісно, без запаху, прослужить не один сезон. Вага всього комплекту 590 гр, що дозволять Вашому малюку активно рухатися! Розмір 110 см.Довжина рукава - 45 см, довжина манжети - 10 см Добжина куртки -50см .Довжина брюк по внутрішній стороні - 40 см, а по зовнішній-70см, .з підворотом 35. см Довжина манжети - 15 см.