Жіночий дезодорант-спрей 4 Square Elegant, 150 мл

Стартова ціна - 120 грн

Бліц-ціна - 180 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 7 роки
35 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Опис товару

квіткові, деревні Верхні ноти: квітка гіацинта, жимолость Ноти серця: жасмин, конвалія, біла лілія, іланг-іланг, троянда Шлейфові ноти: чорна смородина, дубовий мох, мускус, сандалове дерево, ветивер Дезодорант-спрей 4 Square запобігає появі неприємного запаху, дарує відчуття чистоти та свіжості. Швидко висихає після нанесення, не залишаючи слідів на одязі. Ви полюбите стійкий квітково-деревний аромат, який лишає на шкірі дезодорант-спрей 4 Square. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Вага

150 мл

Країна виробництва

ТУРЕЧЧИНА

Застосування

Для зовнішнього використання рівномірно розпилити на чисту та суху шкіру з відстані 15-20 см. Насолоджуватися відчуттям свіжості та довершеним ароматом протягом усього дня.

Застереження

Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей місці подалі від джерел вогню. Не розпиляти поблизу відкритого вогню або розпечених предметів. Не палити. Уникати впливу прямих сонячних променів та нагрівання більше 50°C. Ємність знаходиться під тиском. Не розбирати, не проколювати та не спалювати навіть порожній флакон. Навмисно не вдихати розпилений засіб та не розпиляти в обличчя. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.