Жіночі парфуми Avon 2шт різні

Стартова ціна - 50 грн

Бліц-ціна - 850 грн

Крок ставки - 50 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Парфуми нові, цілі, ні разу не використані,тільки відкрита упаковка, не підійшли мені, в лоті їх 2шт. Аромат чудовий, але не на мій "смак".

1.)В лоті - парфумована водичка Percieve (голубий) 50 мл - східний аромат ( фрезія, груша, орхідея, мускус), який навіює спогади про море та відпочинок і магічно перевтілює володарку в спокусливо-примхливий образ.

Спокій, гармонія, ідилія – цими почуттями наповнює серце і душу чисте звучання жіночого аромату Perceive. Цей впевнений аромат відкривається нотами жовтої фрезії і холодними акцентами білого перцю. У серці – ніжна груша, яка гармоніює з ванільною орхідеєю, чуттєвим мускусом і теплим сандаловим деревом. А разом усі нотки створюють аромат чистоти і спокою. Відчуй гармонію з Perceive!

2.)Парфумна вода Far Away – надзвичайно романтична та жіночна композиція, одна з найпопулярніших в Avon. Вам сподобається парфум своєю кришталевою прохолодою, ніжною свіжістю, а квіткові ноти з фруктовим і цитрусовим відтінком подарують хвилини радості.

Східно-квітковий аромат

ПІРАМІДА

Верхні ноти: персик, фрезія

Ноти серця: жасмин, османтус, квіти апельсина

Базові ноти: ванільний мускус, сандал.

Під час розкриття аромату солодка нота персика та фрезії елегантно поєднується з терпкими нотами жасмину, османтусу та апельсинового цвіту, а доповнюють акорд заспокійливі базові ноти ванільного мускусу, сандалового дерева та бурштину. Легенька терпкість деревного акорду надає пікантності і довершеності аромату. Одним словом, приємний, легкий, ненав'язливий аромат, доречний на прохолодну пору року.

50 ml

Нові, стійкі і свіжі, в слюді, в ідеальному стані.

Відгуки

Товар повністю відповідає опису та фото. Надійне упакування. Дякую :rose: