Жіночі короткі дутики черевики з хутром зимові білі устілки 24 см.

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 550 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
59 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Замеры:

Устілка 24 см.

Низ взуття виготовляється із сучасного спіненого матеріалу ПВХ.

Комбінованих чобіт виготовлений із сучасного легкого матеріалу ПВХ для забезпечує ногам тепло, сухість і комфорт, вирізняється підвищеною міцністю та має чудовий вигляд. Також ПВХ є екологічно чистим, гіпоалергенним матеріалом. Прекрасна амортизація, висока зносостійкість, діелектричність, стійкість до впливу грибків і бактерій роблять це взуття незамінним як для повсякденного використання, так і для активного відпочинку.

Крім водонепроникності й ефективного захисту від холоду, моделі цієї серії мають невелику вагу та вирізняються різноманітністю варіантів виготовлення, а отже, підходять до всіх випадків життя.

За температури використання до -30 °C під час активного використання чоботи ЕВА забезпечують високий рівень тепла та комфорту, характерний для всього взуття компанії «K&G».

Текстильний верх чобота виготовлений із водовідштовхувальної тканини. На халяві бахіл розташована манжета, що захищає ногу від потрапляння всередину чобота води та снігу. Утеплювальна вкладка, що виймається, складається з трьох шарів: щільне штучне хутро, поролон, неткане полотно.

Взуття ЕВА призначене для сирої холодної погоди та може використовуватися як у зимову пору, так і у весняно-осінній період.

Підошва на основі полівінілхлориду (ПВХ) вельми поширена в дитячому або домашньому взутті — там, де немає вимог щодо критеріїв стирання, міцності та надійності. Під час виробництва необхідно балансувати матеріал пластифікаторами (складні ефіри сербацинової та фталевої кислоти). Введення цих речовин дає змогу підвищити морозостійкість і еластичність підошви, водночас знижуючи її міцність. Цей матеріал не має значення кріпиться до верху взуття зі шкіри — як під час лиття, так і клейового методу кріплення. Саме тому у виробництві спецобуви з верхом зі шкіри практично не використовується.

У минулому з ПВХ була розроблена підошва, що має бензостійкі та морозостійкі властивості, яка мала велику вагу та не могла бути досить еластичною